Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

ORGANIC PEOPLE

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

ORGANIC PEOPLE

Organic People

Organic People er et nyt brand som skaber økologiske rengøringsmidler, opvaskemiddel og toiletrens. Tanken bag Organic People er at skabe en helt ny banebrydende form for rengøringsmidler uden brug af giftige kemikalier og unaturlige stoffer som hverken er gode for huden eller for miljøet. Derfor har Organic People lanceret en ny kollektion af økologiske rengøringsmiddel og sæbe som er bygget på naturlige og økologiske ingredienser.

Økologiske rengøringsmidler fra Organic People

Hvorfor bruge sæber der er hårde for hud og miljø når naturen har så mange effektive ingredienser som kan rengøre uden at skade? Organic People er økologisk rengøring til den moderne familie som går op i økologi og bæredygtighed. Organic People rengøringsmidler, opvaskesæbe, toiletrens og så videre er økologisk og indeholder naturlige, skånsomme ingredienser og essentielle olier som renser og vasker al snavs og skidt af og gør dit hjem rent og skinnende uden spor af skadelig kemi.
Det er moderne at gå op i bæredygtighed, miljø og økologi og her griber Organic People trenden, og hjælper den moderne familie med at finde økologiske rengøringsmidler, som på trods af deres naturlige ingredienser, stadig gør effektivt rent.
Organic People rengøring er både økologisk og parabenefri og indeholder udelukkende naturlige ingredienser. Naturen er fuld af aktive ingredienser med unikke egenskaber som kan bruges til rengøring af dit hjem. Derfor har Organic People udvalgt specifikke økologiske ingredienser til hvert rengøringsprodukt alt efter hvilken funktion produktet skal yde.

Vælg Organic People rengøringsmidler hvis du ønsker økologisk opvaskesæbe og rengøringsmidler som er fri for parabener og som ikke indeholder ftalater, fosfater, syntetisk parfume, blegemiddel, formaldehyd eller andre skadelige stoffer og kemi som er skadelig for natur og miljø.
Især børnefamilier kender til snavs og opvask som hober sig op, men stiller også krav til økologi og bæredygtighed i deres husholdningsprodukter. Derfor har Organic People gjort det nemt at vælge bæredygtig rengøring med udelukkende økologiske ingredienser som er skånsomme mod huden. Effektiv rengøring behøver ikke være fyldt med skadelig kemi og skrappe midler. Naturen er fyldt med ingredienser som er milde, men alligevel effektive. Husk Organic People næste gang du vælger rengøringsmidler og sæbe til din økologiske husholdning.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus