Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

OMO

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

OMO

Omo

Hos Omo synes de, at snavs er godt! For snavs er lig med børn der udforsker naturen, der løber og leger og falder og på den måde udvikler sig. Børn kan hurtigt komme til at lege for mange stillesiddende lege med iPads, tv osv, og snavs og pletter repræsenterer det helt modsatte, hvorfor pletter er fantastiske. Og endnu mere, når man rent faktisk også kan få dem af tøjet igen. Og her kommer Omo dig til undsætning.

Omo vasker selv de sværeste pletter rene, og kommer både i pulver og flydende form, og til farvet, sort og hvidt tøj.

Omo tager hensyn til miljøet

Omo sørger ikke kun for, at tøjet bliver rent igen, men sørger også for at passe på miljøet imens. Omo virker nemlig også effektivt ved vask på lavere temperaturer, og bidrager til mindre påvirkning af miljøet med deres fokus på at nedbringe emballageaffald og udvaskede affaldsstoffer, som potentielt ville ende i naturen.

Flydende vaskemiddel fra Omo

Fordelene ved at bruge flydende vaskemiddel er mange. Blandt andet optages flydende vaskemiddel tidligere i vaskeprocessen end pulver. Der er desuden mange der oplever at vaskepulver ikke bliver opløst rigtigt, og at der derfor kan være lidt rester på tøjet. Rent hygiejnisk er der også en fordel ved at ty til det flydende vaskemiddel. Når du doserer vaskemiddel i sæbeskuffen, kan du nemlig risikere at der er noget vaskepulver der bliver i selve sæbeskålen eller i rørene ned til selve vaskemaskinen. Og der kan dermed komme bakterier osv. Når du bruger flydende vaskemiddel er du sikret, at det ikke bliver i sæbeskuffen.

Vaskepulver fra Omo er effektivt

Der er dog også fordele ved at bruge vaskepulver. En af fordelene er, at det er mindre skadeligt for miljøet, og at flere undersøgelser viser, at vaskepulver vasker tøjet mere hvidt, da der typisk er blegemiddel i vaskepulver til hvidt tøj. Mange synes at vaskepulver er mere effektivt.

Billig vaskemiddel hos Luxplus

Ligemeget om du foretrækker vaskepulver eller flydende vaskemiddel fra Omo, kan du finde det lige her på siden. Vi har nogle fantastiske priser, og vi leverer fra dag-til-dag. Og endnu bedre, du slipper for at slæbe det hjem fra butikken, for vi leverer direkte til din dør!

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus