Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

OLIVIA GARDEN

Olivia Garden

Olivia Garden er en belgisk virksomhed, der er blevet kendt som et kvalitetsmærke inden for hårbørster, kamme, rundbørste og andre redskaber med relation til hår. Siden starten i 1967, har de udviklet deres sortiment, og i dag har de et bredt udvalg, og deres produkter sælges i mere end 70 lande. Olivia Gardens børster og kamme, bruges af både frisører og private i hele verden, fordi kvaliteten af deres produkter er skyld i, at de er blevet en af de største spillere på markedet.

Olivia Garden sætter en ære i at holde den høje kvalitet af deres produkter, og derfor tilbyder de en livstidsgaranti, og lover at erstatte den børste eller kam, hvis det kan påvises, at det er en fabrikationsfejl. Olivia Garden arbejder hele tiden på at være på forkant, og sørge for at deres børster og kamme er blandt de nyeste trends og kan tilbyde nye produkter. Deres børster fås i forskellige materialer, former og farver, og deres udvalg inden for børster og kamme er så bredt, at det er muligt at finde en, der passer til enhver hårtype og hårlængde.

Rundbørster fra Olivia Garden

I Olivia Gardens sortiment finder du flere typer af runde børster er perfekte til at bruge, når du tørre dit hår og ønsker at skabe volumen og bølger i håret. Der er flere forskellige serier af Olivia Garden rundbørster, så du skal bare vælge den type rundbørste, der passer til dit hår. Sortimentet omfatter børster børster med svinehår, og børster der er specielt konstruerede materialer, der er skånsomme mod dit hår, og hjælper dig med at opnå maksimal effekt, når du tørrer dit hår.

Økologiske hårbørster i træ

Der er noget for enhver smag i Olivia Gardens sortiment, selv økologiske hårbørster lavet af træ. Materialet er bambus, som er et godt alternativ til andre typer af træ, og er et oplagt valg for dem, der ønsker at beskytte miljøet.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus