Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

OFRA

Ofra PÅ VEJ PÅ LAGER

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

OFRA

Ofra

Ofra har over 20 års erfaring med at producere makeup. Virksomheden har etableret sig som en af ​​branchens sande innovatører. Alle produkter er produceret i selskabets eget laboratorium i Florida, USA. Ofra tager sig af produktudvikling, testning, produktion og emballage. Alle produkter er veganske, glutenfrie, hypoallergeniske og langtidsholdbare.

Ofras kosmetikprodukter er blevet internationalt anerkendt for deres banebrydende opfindsomhed. Dette har skabt en imponerende kundeliste gennem årene, herunder verdensberømte berømtheder, olympiske atleter og politikere.

Ofra er ikke bare endnu et makeup brand. Ofra er førende inden for professionel hudpleje og makeup. Derudover er Ofra førende leverandør af makeup til over 950 amerikanske skønhedseksperter, skoler og saloner.

Highlighter fra Ofra

Ofra er især kendte for deres highlighters. Med en highlighter fra Ofra fremhæves dine naturlige træk ved at lyset fanger der hvor highlighteren er lagt. Disse highlightere har givet "glød" en helt ny betydning takket være deres banebrydende “liquid-to-baked” -teknologi. Lysstyrken af ​​perlepigmenterne, som formlen indeholder, giver din hud en fremragende pigmentering og glans.

Ofra palette

Ofra tilbyder en række paletter. Her finder du øjenskygge paletter, highlighter paletter og blush paletter. Leder du efter et mat look? Måske søger du efter en skinnende øjenskygge? Uanset hvilket look du går efter, kan du være sikker på at Ofra har en palette, der passer til dit behov. Holdbarhed er noget, der er meget vigtigt for Ofra. Derfor er paletterne stærkt pigmenterede og specielt udviklede til at opretholde et pænt resultat, som varer hele dagen.

Billig makeup fra Ofra

Hvis du går op i hvilke ingredienser der er i dine makeup produkter, hvordan det produceres og holdbarhed skal du vælge Ofra. Det er ikke tilfældigt, at Ofra er første valg blandt professionelle. Kvalitet og åbenlyse resultater har været udgangspunktet siden virksomheden blev grundlagt.

På denne side har vi samlet vores sortiment af Ofras produkter. Her kan du blandt andet finde Ofras uhyre populære highlightere billigt. Vælg Ofra hvis du ikke nøjes med det næstbedste.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus