Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

NUTRAMINO

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

NUTRAMINO

Nutramino

Nutramino er et af Skandinaviens førende mærker inden for sportstilskud til både mænd og kvinder. Nutramino laver produkter af høj kvalitet og smag. Produkterne henvender sig til den moderne og sundhedsbevidste person, der lever en sund og aktiv livsstil, og ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten.

Nutramino er en del af Glanbia Group, som er en førende global aktør inden for sports kosttilskud og ingredienser til samme. At være en del af en større organisation, giver Nutramino den viden, ressourcer og tekniske know-how, der er nødvendig for at kunne være førende på markedet. Deres lidenskab inden for præstations- og sportstilskud inspirerer dem til konstant at udvikle sig, at være innovative og tilbyde den bedste kvalitet og smag til deres kunder. Nutramino er et kvalitetsvalg.

Proteinpulver fra Nutramino

Ønsker du at opbygge nogle resultater i henhold til at blive slankere, stærkere eller måske hurtigere, så er det super vigtigt, at du får opbygget nogle muskler, så kroppen har noget at arbejde med. Når du træner bliver dine muskler gradvist opbygget, hvis du er vedholdende vel at mærke. En super god måde er at få tilført protein til dine muskler, er at tage proteinpulver, da musklerne har brug for dette for at kunne vokse. Under hver træning vil dine muskler blive presset, hvilket vil få dem til at blive større med tiden. Du får dog det bedste resultat, hvis du tilfører protein inden for de efterfølgende 30 minutter efter din træning er slut. Du kan derfor med fordel investere i proteinpulver fra Nutramino, som vil hjælpe dine muskler med at få tilført den mængde protein, som musklerne har brug for. 

Nutramino består af 100% valleprotein i en kombination af filtreret isolat og koncentrat. Den unikke og effektive proteinpulver formel sørger for at give din krop og muskler de allerbedste byggesten for at kunne opnå de resultater som du ønsker dig. Udover ovenstående er Nutramino proteinpulver også rig på L-leucin, L-isoleucin, L-valin som hurtigt vil absorberes i kroppen. 

Proteinpulver er perfekt til dig, som ønsker at spare på kalorieindtaget, da du kan benytte proteinpulveret i forbindelse med et proteinholdigt mellemmåltid.

Proteinbarer og shakes fra Nutramino

Nutramino er blevet berømt for at være den bedste, når det kommer til at levere produkter med det bedste indhold, funktion og effekt, men også for produkter med fantastiske smagsvarianter! Alle Nutramino produkter er udviklet med en dokumenteret viden om næring og lang erfaring, men opfylder også de strenge fødevarekrav i EU.

Med deres produkter ser de ud over den enkelte træning, men fokuserer i stedet på langsigtet velvære, hvilket er en utrolig vigtig ingrediens i livet for at kunne præstere bedst muligt. I vores sortiment fra Nutramino tilbyder vi forskellige proteinbarer, proteinshakes, proteinpulver, måltidserstatning og energiprodukter. Hvad du spiser i dag, kan blive erstattet af et Nutramino produkt.

Nutramino proteinpulver billigt

Ud over Nutraminos høje kvalitet og indhold lever produkternes virkning også op til, hvad de lover, som handler om en hurtig måde at få mere energi og næring på. I dag bruger mange sportsudøvere proteinpulver som en del af deres træning, for at få mest muligt ud af hver træning.

Det er en investering i dig selv og dit velvære, når du køber Nutramino. Det er super nemt og effektivt til, at få den næring du har brug for, hvilket betyder at du kan spare tid, da hver træning bliver optimeret. Derudover er det en lækker smagsoplevelse hver gang du indtager en af de velsmagende proteinbare eller shakes fra Nutramino. 

Kig rundt i vores sortiment og find dine foretrukne Nutramino favoritter i dag, og forbered dig på en sundere hverdag. Vi har desuden sørget for at det er billigt at købe Nutramino produkter hos os, så det er bare med at finde dine nye yndlingsprodukter og få gang i en sundere livsstil og hverdag. God fornøjelse med Nutramino.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus