Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

NUTRA NAIL

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

NUTRA NAIL

Nutra Nail

Nutra Nail er lig med den ultimative neglepleje, ligemeget hvilket negleproblem eller hvilken pleje dine negle og neglebånd har brug for, så har Nutra Nail din ryg.

Brug for pleje af negle og neglebånd? Så prøv Nutra Nails

Flotte negle på fødder og hænder kommer ikk af sig selv, men kræver kærlighed og omsorg, præcis ligesom din hud og dit hår. Faktisk sidder meget af vores selvtillid i hænderne. Tænk for eksempel over hvor mange du giver hånden eller hvor mange gange i løbet af dagen du bruger hænderne til at artikulere og i mange andre situationer. Og hvis du har grimme negle, kan det give et knæk i selvtilliden.

Derfor betyder det meget når hænderne og neglene spiller. Og der er meget man kan gøre for at få flottere negle.

Neglepleje hjemme

Nutra Nail sørger for, at du kan give dine negle og neglebånd den pleje de har brug for, og det er hverken dyrt eller besværligt!

Man kan sige at første skridt på vejen med Nutra Nails produkter er at bruge et negleforstærkende produkt. Nutra Nail har lavet nogle forskellige Nail Hardeners til dette formål, for eksempel nogle med plejende grøn the, nogle med aloe vera og andre igen der får neglene til at vokse hurtigere. Valget er dit.

Når neglene er styrket er det tid til at skrue op for negleolie og neglebåndsolie, for at få sunde og glatte negle. Vi har forskellige neglebåndsolier og neglebåndsbalsam fra Nutra Nail, og hvis disse er velplejede, giver det en meget pænere hånd.

Hvis man lige har lidt tålmodighed, kan den rette pleje af negle og neglebånd gøre en kæmpe forskel.

Få neglelakken til at tørre hurtigere

Det sker altid. Hver gang man lige har taget neglelak på, klør det et eller andet sted, og man klør. Ødelagt neglelak. Et andet scenarie er manglende tålmodighed, som resulterer i at man rør ved noget med en våd lak, som ødelægger den neglelak man lige har lagt! Nutra Nail har lavet et produkt der kan være din redning, nemlig en top coat der får neglelakken til at tørre ultra hurtigt. Tak!

Nutra Nail har altså alt hvad du skal bruge for at få pæne negle, og du finder neglepleje produkterne billigt lige her.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.