Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

NUTANA

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

NUTANA

Nutana
Danske Nutana er en af de største mærker indenfor vegetabilske fødevarer. Produkterne passer ind i en vegetarkost, men kan også sagtens nydes, hvis man blot har lyst til noget lækkert og sundt. Alle produkter er fremstillet uden konserveringsmidler og farvestoffer fra kunstige kilder. Produkterne er fremstillet med omtanke og hensyn til forbrugeren og med vægt på naturlig oprindelse af alle råvarer der indgår i Nutanas produkter.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.