Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

NUTANA

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

NUTANA

Nutana

Danske Nutana er en af de største mærker indenfor vegetabilske fødevarer. Produkterne passer ind i en vegetarkost, men kan også sagtens nydes, hvis man blot har lyst til noget lækkert og sundt. Alle produkter er fremstillet uden konserveringsmidler og farvestoffer fra kunstige kilder. Produkterne er fremstillet med omtanke og hensyn til forbrugeren og med vægt på naturlig oprindelse af alle råvarer der indgår i Nutanas produkter. 

Nutana mysli på Luxplus

På siden her kan du finde et par super lækre varianter af Nutanas delikate og velsmagende mysli. Myslien tilfører en knasende og sprød oplevelse, hver gang du skal spise morgenmad eller har lyst til et lækkert mellemmåltid. Nutana mysli kan nydes med mælk eller ovenpå skyr eller yogurt. Der er altså flere forskellige muligheder med Nutana mysli. Nutana mysli indeholder et højt fiberindhold og tilfører derfor din krop en masse skøn næring allerede fra morgenstunden. 

Nutana cream eller paté

Det er ikke kun, hvad angår mysli at Nutana er gode til at sammensætte smage og konsistenser. Brandet har nemlig også udviklet en række forskellige velsmagende paté og creams som du kan bruge som dip til grøntsagsstave eller som pålæg på et stykke brød. Smagsvarianterne varierer mellem nødde-, bønne-, spinat eller cashew paté eller cream. Der er altså mange herlige muligheder for at nyde disse varianter på mange forskellige måder. Prøv flere forskellige varianter for at finde frem til dine personlige favoritter. Alle varianter er cremede og lækre og smelter på tungen og man vil blot have mere efter at have taget den første bid. 

Billige Nutana produkter på Luxplus 

Med et medlemskab til siden her kan du få adgang til de mange forskellige Nutana produkter og så endda til store besparelser. Medlemskabet giver dig et hav af fordele og hvem vil ikke gerne forkæle sig selv eller familien med lækkerier som disse fra Nutana? Bestiller du dine favoritter før klokken 15.00 kan du have produkterne mellem hænderne allerede den efterfølgende dag - desuden kan du få produkterne leveret lige til hoveddøren, så meget nemmere bliver det ikke at få de lækre Nutana ind i dit hjem.  
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus