Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

NSPA

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

NSPA

nspa

Nspa har gennem de sidste 25 år arbejdet på, at give os en spa oplevelse derhjemme - dejligt med lidt selvforkælelse. Produkterne er skabt af professionelle eksperter til overkommelige priser. Hudpleje-, bade-, og kropsplejeprodukterne har vundet flere priser på grund af produkternes evne til at behandle og pleje selv de mest stressede mennesker. Nspas produkter er desuden ikke testet på dyr.

Passionen for Nspa er, at gøre de daglige bade til noget specielt. Med de hektiske liv vi fører, er det vigtigt at bruge nogle minutter hver dag, hvor vi stopper op, trækker vejret dybt, slapper af og gør noget godt for sindet og kroppen.

Selvforkælelse hjemme med Nspa

Nspa er altså selvforkælelse på højt plan. For at få hele den her spa fornemmelse, når du Nspas produkter, kan du med fordel sætte noget afslappende musik på, og tænde et par lækre duftlys. Begynd derefter at bruge de lækre produkter fra Nspa. Start for eksempel med at rense huden grundigt med renseskum eller rensegel. Brug derefter en lækker ansigtsmaske, du kan for eksempel starte med en ansigtsscrub, for at få renset huden helt i bund og for at komme de døde hudceller til livs. Når du har anvendt en ansigtsscrub, er det rigtig selvforkælelsestid, påfør en lækker og fugtgivende ansigtsmaske, som rigtig kan trænge ind i huden, fordi du har gjort huden helt klar til masken. Lad masken sidde noget tid imens du danser foran spejlet, eller hvad du ellers har lyst til. Når du har renset masken af, har Nspa også sørget for at du kan give ansigtet en masse fugt. Der er både serum, øjencremer og ansigtscremer, både dag- og natcreme.

Billige hudplejeprodukter

Her på siden kan du finde vores udvalg af hudplejeprodukter, der sikrer den der lækre spa følelse fra Nspa. Selv i en travl hverdag, hvor der ikke er tid til de helt store spaoplevelser, kan Nspa give dig velvære med de lækre sera, cremer og renseprodukter, uden at det behøver tage særlig lang tid. Når der er tid til lidt ekstra, kan du med fordel bruge en af ansigtsmaskerne og/eller ansigtsscrubs, og nyde den effekt de har på huden.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus