Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

NO INHIBITION

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

NO INHIBITION

No Inhibition
No Inhibition hairstyling serien er en del af det verdensberømte frisør brand Z.one Concept som også står bag de enormt populære hårprodukter fra Milk_shake. No Inhibition er et miljøvenligt mærke indenfor hårpleje og styling, som i deres produktion og i deres valg af ingredienser tager særligt hensyn til naturen uden at gå på kompromi med produkternes virkeevne og resultater. Med hårprodukter fra No Inhibition kan du skabe hvilken som helst frisure og stole på at den holder hele dagen.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.