Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

NO INHIBITION

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

NO INHIBITION

No Inhibition

No Inhibition hair styling serien er en del af det verdensberømte frisør brand Z.one Concept, som også står bag de enormt populære hårprodukter fra Milk_shake. No Inhibition er et miljøvenligt mærke indenfor hårpleje og styling, som i deres produktion og i deres valg af ingredienser tager særligt hensyn til naturen uden at gå på kompromis med produkternes virkeevne og resultater. Med hårprodukter fra No Inhibition kan du skabe hvilken som helst frisure og stole på, at den holder hele dagen.

Shampoo, hårmaske og leave-in kur fra No Inhibition på Luxplus

Uanset hvilke produkter du står og mangler til dit hår, så finder du det hele blandt No Inhibition sortimentet. Brandet har sørget for at skabe et bredt udvalg, så der er produkter for alle hårtyper og behov. No Inhibition er eksperter i at formulere fantastiske produkter, som vil kunne skabe en skøn forbedring af dit hår og få det til at vise sig fra sin bedste side. Med No Inhibition kan du få skræddersyet pleje, som enten vil have fokus på at hydrere dine lokker, give et silkeblødt og glat look eller noget helt tredje. Til hverdag er en god shampoo og balsam nok til at oprette en sund balance i dit hår. Men skal du holde dit hår glansfuldt og smukt over længere tid, skal du anskaffe dig en god hårmaske. No Inhibition har både skabt en leave-in spray samt almindelige hårkure. Hårkurene tilfører håret næring og fugt i dybden, så du tydeligt vil kunne mærke en forandring, efter at have brugt produktet. 

Styling produkter til håret fra No Inhibition på Luxplus

Foruden de skønne plejeprodukter får du også et væld af lækre stylingprodukter i topkvalitet fra No Inhibition. No Inhibition giver dig rig mulighed for at lege med forskellige looks, som vil gøre det let som en leg at sætte lige nøjagtig den frisure du har i tankerne. 


Bestil dine No Inhibition favoritter allerede i dag og hav dem foran din dør allerede i morgen, hvis du vel at mærke bestiller før klokken 15.00. Rigtig god fornøjelse med No Inhibition produkterne.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus