Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

NINA RICCI

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

NINA RICCI

Nina Ricci

Nina Ricci er et modehus stiftet af Maria “Nina” Ricci og hendes søn Robert Ricci i 1932. I begyndelsen designede Nina Ricci kjoler, mens sønnen stod for at lede forretningen. Nina Ricci arbejdede med stofferne direkte på mannequinerne og hun blev kendt for sine feminine og romantiske kjoler. Tilbage i 1948 blev parfumen L’Air du Temps skabt - og denne er stadig populær i dag. Af de nyere parfumer findes Nina, Ricci Ricci og Premier Jour.

Billige Nina Ricci parfumer  

Måske du kender den smukke parfume fra Nina Ricci som forestiller et smukt rødt æble. Parfumen er et perfekt match til den yngre kvinde, da den er feminin, eventyrlig og legende. Parfumen består blandt andet af citron, lime, pæoner, måneblomst og kandiserede æbler samt konfekt, som giver den skønne, ikoniske sødme til parfumen. Derudover finder du naturligvis også mange andre skønne parfumer fra Nina Ricci, så du kan med garanti finde en, der passer rigtig fint til dig og dine præferencer, hvad angår en god parfume. 

Pas på din parfume

Når du får din Nina Ricci parfume hjem er det vigtigt, at passe godt på den som med enhver anden parfume. Parfumer har det nemlig med at blive forstyrret af en række faktorer såsom lys, fugt og varme. Det er derfor en god ide at finde en skuffe i et køligt rum i dit hjem til dine dufte, da de på den måde holder deres duftmolekyler intakt i længere tid. Undgå så vidt muligt at placere dine dufte på en hylde på badeværelset, da der ofte er varmt og om muligt for lyst. 


Føler du at din parfume har svært ved at forblive velduftende på huden, så kan du prøve at påføre duften, når du lige er kommet ud af badet og har tørret dig med håndklædet. Din hud vil nemlig langt nemmere kunne holde på duften, når din hud er varm og let fugtet fremfor knastør. Prøv det næste gang du er i bad og oplev at din parfume vil holde sig frisk lidt længere tid. Påfør gerne på knæhaser, inderside af arme og maveregion. Din parfume vil stige opad helt naturligt, så starter du længere nede, kan duften nydes i længere tid. 


Find dine yndlings Nina Ricci parfumer her på siden til dig selv eller en du holder af.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus