Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

NEW CID

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

NEW CID

New CID

Mangler du lidt nye produkter i din makeup samling, så kan vi kun anbefale dig at tjekke brandet New CID ud. Brandet tilbyder en lang række makeup produkter, som gør det muligt for dig at skabe lige præcis det look, som du drømmer om. Se det store udvalg af de lækre New CID produkter her på Luxplus og find dine personlige favoritter.

Bag om makeup brandet New CID 

New CID blev grundlagt af den super dedikerede makeupartist, Kelly Colman. Gennem hendes arbejde som professionel makeup artist og hårstylist, hørte hun hver dag på kundernes ønske angående makeup produkter. Dette blev derfor startskuddet for New CID, da Kelly Colman ønskede at skabe et makeup brand, som kunne imødekomme kvinders forventninger til makeup produkter. Kelly Colman har selv udtalt at hendes makeup er for kvinder, der gerne vil personliggøre deres makeup looks og eksperimentere med makeuppen. Derfor har New CID specialiseret sig i at skabe multifunktionelle produkter, som kan tilbyde flere funktioner i et og samme produkt. 

New CID - populært blandt makeupartister 

I dag har utallige makeupartister taget brandet New CID til sig, da produkterne er så nemme at arbejde med og altid giver et flot og fejlfrit resultat. Prøv produkterne på egen krop og slip kreativiteten løs - kun fantasien sætter grænser med New CID.

Makeup til hverdag og fest med New CID

Med New CID kan du skabe et festligt look eller en smuk og fin basis makeup, som vil være perfekt til hverdag. Vil du peppe dit look lidt op i hverdagen, kan du med fordel anskaffe dig et af brandets mange fine blushes, som vil tilføre dit look en lille smule farve, der vil få dig til at fremstå frisk og veludhvilet med en ungdommelig udstråling. Udover de smukke blushes finder du også lipgloss i et væld af fine farver, mascara, pudder, foundation og pensler i blandt sortimentet. 


Find dine makeup favoritter fra New CID på Luxplus allerede i dag og bestil inden klokken 15.00, så leverer vi til døren dagen efter.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus