Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

NEUTROGENA

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

NEUTROGENA

Neutrogena

Hele Neutrogenas eventyr startede på en forretningsrejse i Europa i 1954, hvor Emanuel Stolaroff hørte om en usædvanlig sæbe, som renser huden hurtigt og nemt uden at efterlade sæberester. Derudover ville huden 11 minutter efter vende tilbage til sin naturlige PH-værdi. Det mente Emanuel Stolaroff der var et marked for, og begyndte derfor at importere og distribuere Neutrogena i USA. Dermatologer rundt omkring i USA kunne godt se hvor fantastisk denne sæbe var, og sammen med dem, havde Emanuel Stolaroff en kæmpe konkurrencefordel- eksperter.

Successen resulterede i, at Neutrogena leverede hudpleje til skønhedssaloner og filmindustrien. Siden har de mange lækre produkter vundet mange beauty priser, og især deres effektive ingredienser til at bekæmpe uren hud og fjerne akne, er blevet rost til skyerne af både eksperter og forbrugere.

I dag anbefales Neutrogena af dermatologer verden over, som en af de bedste producenter af hårprodukter og hudplejeprodukter. De populære Neutrogenaprodukter såsom ansigtsrens, makeupfjerner, lotion, kropsolie, shampoo, håndcreme og renseservietter sælges i mere end 70 lande, og er især kendt for deres høje kvalitet, og gode egenskaber som kan købes til billige priser.

Fællesnævneren for Neutrogenas cremer er, at de meget plejende, så huden bliver blød og lækker. Produkterne kan benyttes af alle hudtyper, men er udviklet til mennesker med særlig sensitiv eller skadet hud. Produkterne er udviklet med inspiration fra de norske fiskere. De var nemlig nogle af dem der havde de blødeste hænder, på trods af at deres hænder er nogle af dem, der bliver udsat for mest i forhold til vind, vand og kulde. De norske fiskere havde daglig kontakt med fiskeolie, og man mente, at det var grunden til deres bløde hænder. Dette kombinerede Neutrogena med glycerin, som man allerede vidste havde en blødgørende effekt. Sådan fik Neutrogena udviklet deres ekstra plejende og blødgørende produkter.

Her hos Luxplus har vi et stort udvalg af håndcremer, universalcremer og fodcremer, ser sørger for at huden kommer til at føles blød og frisk.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus