Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

NATURELLA

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

NATURELLA

Naturella

Når man som kvinde har sin menstruation betyder komfort og sikkerhed nærmest alt. Derfor skal de bind, der bliver brugt give en sikker følelse, så du aldrig skal være bange for at bløde igennem. Med Naturella får du et fantastisk udvalg af forskellige skønne bind, som passer perfekt til enhver kvinde. Når du bruger bind og trusseindlæg fra Naturella skal du ikke tænke over, hvilken farve tøj du tager på i frygt for at der skulle komme synlige pletter på nederdelen, bukserne eller kjolen. Udover at have fokus på komfort og sikkerheden har Naturella også tilføjet en anelse plejende creme i deres bind, som giver huden ekstra pleje under menstruationen. 

Natbind fra Naturella

Oplever du at bløde meget under din menstruation, er det altid rart at føle sig ekstra sikker i nattetimerne, hvor der går længere tid imellem at bindende bliver skiftet ud. Naturella har derfor udviklet natbind, som sikrer en høj beskyttelse, så du kan sove trygt og godt velvidende at Naturella gør arbejdet for dig. De skønne natbind indeholder kamille, der blandt andet er med til at berolige huden og pleje det sarte hudområde. 

Billige bind fra Naturella på Luxplus

Naturella har naturligvis også skabt mange forskellige dagsbind, som giver alt fra middel til høj beskyttelse. Her finder du udover de plejende natbind også bind med kamille, som plejer huden hele dagen igennem og som tilmed giver en skøn følelse af friskhed under din menstruation. 


På Luxplus finder du det skønne udvalg af Naturella bind, både dem med høj sugeevne samt dem med normal sugeevne. Uanset hvad der passer til dig og din menstruation, så finder du de helt rigtige bind her på siden og så endda til billige penge. Har du endnu ikke prøvet de skønne og effektive bind fra Naturella, så kan vi klart anbefale dig at prøve dem til næste gang du skal have din menstruation. Køber du dine bind her på siden før klokken 15.00, kan du have dine varer foran din dør allerede dagen efter din bestilling er gået igennem. 

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus