Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

NARCISO RODRIGUEZ

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

NARCISO RODRIGUEZ

Narciso Rodriguez

Narciso Rodriguez er en amerikansk modedesigner, som både har arbejdet for DKNY, Cerruti og Calvin Klein i løbet af karrieren. Narciso Rodriguez mærket blev introduceret i 1997 og mærket har siden vundet adskillige priser for design. I 2001 kom parfumer til og særligt kendte er Essence serien og parfumerne under samme navn som brandet. Mærket producerer både kvinde- og herre parfumer med stilrene flakoner og rene linjer, præcis som det modehuset er kendt for. 

Billige parfumer fra Narciso Rodriguez

Hvis du søger en rigtig dejlig duft til en god pris, så burde du se nærmere på udvalget fra Narciso Rodriguez her på siden. Der findes flere forskellige skønne dufte fra brandet som emmer af både femininitet og styrke. Disse skønne dufte er derfor perfekte til dig, der er en feminin og selvstændig kvinde, som gerne vil gøre dig bemærket i mængden med den forførende og skønne duft som du bærer. 

Sådan opbevarer du din parfume 

Skal dine parfumer holde deres skønne duftnoter intakt så længe som du har de velduftende dråber tilbage i flakonen, så skal du følge disse råd angående opbevaring. Det vigtigste råd du kan følge, når det handler om at bevare din perfumes duftnoter er ikke at stille nogle af dine dufte på badeværelset. Badeværelset er nemlig det rum, der er værst for din duft hvad angår varme, ilt og lys. Overvej i stedet at opbevare din parfume i en skuffe, hvor den kan være gemt i mørket og dermed ikke blive forstyrret af lyset. 


Har du en parfume som er din absolut yndlings, kan denne opbevares i køleskabet, dog skærmet fra alle andre produkter som befinder sig i dit køleskab. De kolde temperaturer vil hjælpe duften med at holde på sine duftnoter i betydeligt længere tid end ved varme temperaturer.

Se udvalget af Narciso Rodriguez parfumerne her på siden og find dine absolut yndlingsdufte lige her og køb dem med store besparelser. Opret et medlemskab allerede i dag og få de første 30 dage helt gratis, vi er sikre på, at du vil få stor glæde af alle fordelene.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus