Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

NARCISO RODRIGUEZ

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

NARCISO RODRIGUEZ

Narciso Rodriguez
Narcisco Rodriguez er en amerikansk modedesigner, som både har arbejdet for DKNY, Cerruti og Calvin Klein i løbet af karrieren. Narciso Rodriguez mærket blev introduceret i 1997 og mærket har siden vundet adskillige priser for design. I 2001 kom parfumer til og særligt kendte er Essence serien og parfumerne under samme navn som branded. Mærket producerer både kvinde- og herreparfumer med stilrene flakoner og rene linier, præcis som det design modehuset er kendt for.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.