Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

NAIR

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

NAIR

Nair

Uønsket hårvækst kan være hæmmende for rigtig mange kvinder, hvorfor der også bruges en del tid på badeværelset for at fjerne det, på de steder af kroppen, hvor vi alle ønsker at være helt hårfri. Det behøver dog slet ikke at være så frustrerende at fjerne hår, bare du har produkterne i orden. Med Nair hårfjerningsprodukter har du flere forskellige muligheder, så du på den måde kan finde lige præcis den hårfjerningsmetode som du føler, passer dig og din hud.  

Hårfjerning med voks fra Nair

Med Nair har du mulighed for at fjerne hår inden for hjemmets fire vægge og kan derfor være i trygge rammer og tage dig den tid du har brug for, når du skal fjerne dine hår. Er du til voks og nærmere voks strips, så er det dem du skal have fingre i. Nair har nemlig skabt de super nemme og effektive voks strips som du blot varmer godt op mellem hænderne, placere din strip på det område, hvor du ønsker at fjerne hår for derefter at trække voks strip’en mod hårenes naturlig groretning. Og voila, så let er det simpelthen at komme i gang med de skønne voks strips. De skønne voks strips fra Nair indeholder blandt andet kamille, der er med til at berolige huden, hvilket er perfekt, når du har med voks at gøre. De effektive voks strips kan holde dig hårfri i helt op til fire uger, så du kan vente længe mellem hver hjemmebehandling, hvilket er et stort plus.

Hårfjerning med creme fra Nair

Er du ikke til voks, så har Nair også udviklet et hårfjerningsprodukt som lynhurtigt giver dig silkebløde ben eller armhuler. Produktet består af en creme som du smører på huden, der hvor du ønsker at være hårfri. Efter 5 minutter fjernes cremen og dine hår på det pågældende område er nu opløst og kan fjernes. Super let og smertefrit. Hårfjerningscremen kan holde din hud hårfri i op til 7 dage. Prøv Nair hårfjerningsprodukterne allerede i dag og mærk den silkebløde fornemmelse på din egen krop efter brug.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus