Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

NAILS INC.

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

NAILS INC.

Nails Inc.
Nails Inc er et kæmpe engelsk brand som på kort tid har fået stor international succes med sine fantastiske serier af neglelak i hundredvis af smukke farver og med særlige glimmer effekter. Nails Inc er et prisvindende neglelak mærke som forhandles og anvendes i manicure saloner over hele England. Med en neglelak fra Nails Inc. får du en kvalitets neglelak i en smuk farve som holder længe på neglene.
Nailsinc neglelak er nem at påføre og giver et flot ensartet resultat på neglene. Brandet Nails Inc har siden sin begyndelse blevet kendt som et top navn inden for neglepleje og neglelak. Serien af neglelakker fra Nails Inc indeholder mere end 150 unikke neglelak farver og Nails Inc brandet har samarbejdet med store kendte superstjerner og designere for at skabe de flotteste neglelak farver på markedet og har fremvist unikke manicure og neglelooks på nogle af verdens største catwalks.

Blandt udvalget af neglelak farver fra Nails Inc. finder du bl.a. populære neglelak farver som Nails Inc Porchester Place, Nails Inc Mayfair nailpolish i en smuk naturlig farve, Nails Inc Chelsea som er en smuk sort neglelak, eller Nails Inc Leather effect nailpolish serien med de mange flotte nuancer af neglelak.
Nails Inc er prisvindende neglelak som har udmærket sig på catwalks og ved award shows fra London til New York og som er blevet utrolig populære pga. De mange flotte neglelak effekter og neglelak farver med særlig god holdbarhed.
Har du først stiftet bekendtskab med en neglelak fra London brandet Nails Inc, har du også fået fornyet dit forhold til neglelak. Få oplevelsen af en neglelak der virkelig holder og som efterlader dine negle smukke og velplejede med en fantastisk farve. Paletten af neglelak farver i Nails Inc sortimentet er utrolig farvestrålende og smuk og indeholder et unikt neglelook til enhver type kvinde. Prøv en billig Nails Inc neglelak og leg med farverne på dine negle. Blandt det store udvalg af neglelak fra NailsInc, kan du finde en neglelak farve til enhver anledning.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.