Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

MYTHOS

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

MYTHOS

Mythos

Mythos Cosmetics er et græsk hudplejemærke, der har udviklet naturlige hår- og hudplejeprodukter siden 1966. Fra begyndelsen var alle Mythos hår- og hudplejeprodukter udelukkende baseret på forskellige dele fra oliventræer. Oliventræet er i græsk mytologi et hellig træ, der er stærkt forbundet med gudinden Athena.

Uanset om du forbinder oliventræet med Athena eller ej, har oliventræer vist sig at have plejende virkninger. Oliventræet har derfor været kendt for at kunne hjælpe på hudproblemer siden Hippokrates tid. Disse helbredende egenskaber, som kommer fra forskellige dele af oliventræet har sørget for at Mythos, og deres hår- og hudplejeprodukter er blevet anerkendt, og bliver anset som værende en seriøs virksomhed på hudplejemarkedet med produkter uden unaturlige tilsætningsstoffer, men rent faktisk fungerer. Alle Mythos’ hår- og hudplejeprodukter er dermatologisk testet og godkendt af førende eksperter inden for deres respektive områder.

Naturlig hudpleje fra Mythos

Gennem tiden er de plejende og naturlige ingredienser fra oliventræer blevet kombineret med andre naturlige ingredienser i Mythos’ hudpleje. I produkterne bliver der blandt andet brugt bær og urter samt andre ingredienser fra Grækenland og de andre middelhavslande. Med naturlige hudplejeprodukter fra Mythos, sikrer du at din hud får en blid og effektiv pleje. Og drejer sig både om læbepomaden til tørre læber, body butter eller shower gel til korppen mm.

Her på Luxplus finder du et bredt udvalg af naturlige hudplejeprodukter fra Mythos, og endda til rigtig gode priser, så du kan få en chance for at prøve endnu flere af deres vidunderlige produkter.

Naturlig hårpleje fra Mythos

De naturlige ingredienser fra oliventræet er ikke kun gode til din hud, men har også en meget plejende effekt på tørt og beskadiget hår. Der er ikke mange hårpleje brands, som anvender ingredienser fra oliventræet, men takket være Mythos’ naturlige hårplejeprodukter kan du komme til at opleve oliventræets næsten guddommelige kvaliteter.

Brug naturlig hårpleje fra Mythos, hvis du har livløst hår, der kræver et fugt boost, eller hvis du bare vil passe på dit allerede sunde hår på den bedste måde. På Luxplus finder du en bred vifte af Mythos forskellige naturlige shampoo og balsam med forskellige kvaliteter til rigtig gode priser.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus