Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

MUSTELA

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

MUSTELA

Mustela

Mustela er et kendt fransk apoteker brand som i mere end 60 år har forsket i at fremstille de mest skånsomme plejeprodukter til babyer og gravide. Mustela har i dag et bredt sortiment med mere end 50 forskellige cremer og sæber til babyer og gravide og Mustela forsøger stadig den dag i dag at kreere skånsomme plejeprodukter til alle de behov en ny lille familie har behov for.
Alle hudplejeprodukter til spædbørn og gravide fra Mustela indeholder naturlige ingredienser og er 100% fri for parabener og phtalater. Derudover er brugen af alcohol, ethanol, helt bandlyst fra Mustelas babypleje da denne ingrediens er alt for voldsom for småbørns sarte hud. Mustela har i over 60 år foretaget dermatologisk testning af alle Mustela sæber og cremer og de forskellige hudplejeserier til babyer og kommende mødre, indeholder kun de allermest naturlige og milde ingredienser som samtidig har en gavnlig effekt på babyers hud. Mustela er ikke testet på dyr.

Mild hudpleje til gravide - Mustela bekæmper strækmærker

Mustela har også skabt flere milde hudpleje produkter til gravide som ønsker skånsomme cremer til at kunne smøre på den gravide mave og kroppen, uden at skulle bekymre sig om parabener eller kemi. Med Mustela kan du både som gravid og som nybagt mor føle dig helt tryg. Mustela har også udviklet en populær creme som gravide kan bruge til at forebygge strækmærker. Smør Mustela Strech Marks Prevention Cream på din gravide mave og lår under hele din graviditet for at forhindre strækmærker og løs hud.
Mustela er også det oplagte hudpleje valg hvis du har tør og sensitiv hud. Med milde formler og fugtgivende ingredienser, er Mustela gennem årene blevet en hudpleje klassiker som sælges på de fleste apoteker, særligt i Frankrig, men også i resten af Europa.

Hudpleje til spædbørn fra Mustela

Mustela babypleje har så skånsomme ingredienser at hudpleje produkterne sagtens kan anvendes af helt nyfødte spædbørn, også selv babyer som er for tidligt født. Babypleje produkterne fra Mustela er udviklet til at fugte barnets hud og de smarte Mustela babyvask og baby shampoo produkter kan rense babyens sarte hovedbund og forebygge og bekæmpe forekomsten af arp i hovedbunden. Er du i tvivl om hvilke produkter du skal anvende til din baby, er Mustelas babypleje et rigtig godt sted at starte. Prøv f.eks. Den populære 2-in-1 babywash fra Mustela og Mustela body milk og find de babypleje produkter som passer til dit barns behov.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus