Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

MUNCHKIN

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

MUNCHKIN

Munchkin

Med Munchkin kan du få en lang række skønne produkter til dit barn, både praktiske produkter som der er behov for i hverdagen, men også produkter såsom børnetilbehør i legetøjskategorien, som dit barn vil kunne nyde i flere timer. Når man skal til at være forældre, er der uden tvivl et hav af ting, der skal købes ind, for at man kan føle sig klar til at babyen kommer. Det kan derfor hurtigt blive en dyr affære at få købt alle de ting og sager som man har brug for. Men, har du et medlemskab til siden her, så kan du få adgang til de skønne baby produkter fra brandet Munchkin og spare mange penge. Da du kan få produkterne fra Munchkin her på siden til små priser, kan du på den måde få råd til alt det andet som du som forældre også har brug for til dit barn. 

Billigt babyudstyr fra Munchkin

Står du som forældre og mangler en sutteflaske, et spisesæt, drikkedunk, legetøj eller andet til dit lille barn, så kan du finde det hele hos Munchkin. Munchkin har udviklet alle disse produkter for at gøre hverdagen nemmere for dig, der er forælder og som vil gøre måltidet eller legen bedre for dit barn. Hos Luxplus ønsker vi at hjælpe jer som familie med at gøre hverdagens rutiner lidt nemmere. Derfor har vi skruet helt ned for priserne på de forskellige Munchkin produkter, så du kan få alt, hvad du har brug for til din lille dreng eller pige. På siden her kan du tilmed også få bamser eller endda det skønne badesæt, hvor dit barn kan tumle i vandet, med de fine badedyr - det oppustelige badekar, der er formet som en and vil i sig selv helt sikkert også være et stort hit for dit barn. 

Mangler du udstyr derhjemme til din baby, så er det her på siden du finder alt, hvad du skal bruge. Opretter du et medlemskab til Luxplus kan du spare endnu flere penge på dine køb - og husk, vi leverer lige til døren inden for kun 1-2 dage. Rigtig god fornøjelse med produkterne fra Munchkin. 

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus