Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

MUA MAKEUP ACADEMY

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

MUA MAKEUP ACADEMY

MUA Makeup Academy

Mua Makeup Academy er et lækkert makeup brand, der har taget England med storm. Nu er den fantastiske Mua Makeup imidlertid også nået ud over de engelske grænser, og resten af verden har fået øjnene op for det hypede makeup brand. Men kan Mua Makeup Academy leve op til sin hype? Oh, absolutely.

I det store og billige udvalg af Mua Makeup finder du de mest fantastiske øjenskygger, makeup paletter, lipgloss, læbestifter, primere og de flotteste shimmer highlighters. For ikke at nævne alle de klassiske basis makeup produkter, som enhver kvinde simpelthen skal have i sin makeupsamling. Mua Makeup Academy har som mission om, at skabe holdbar makeup i smukke nuancer, og følge de nyeste makeup trends.

HIGHLIGHTERS FRA MUA MAKEUP ACADEMY er nogle af de bedste

Vil du gerne være helt opdateret med de nyeste makeup trends, så hold øje med hvilke produkter, som Mua Makeup sender ud. Mua Makeup Academy garanterer dig et spændende og moderne makeup udvalg i de smukkeste farvesammensætninger, med strålende pigmenter der fanger øjet, og skaber magi i dit ansigt. Få det flotteste makeup resultat med Mua Makeup produkter. Uanset hvilket produkt du er på udkig efter, så prøv at gennemse de smukke paletter fra Mua Makeup.

Er billig makeup dårlig makeup? Nej, absolut ikke altid, og heller ikke når det gælder Mua Makeup Academy. Mua Makeup Academy makeuppen er jo netop skabt med henblik på at alle skal have råd til smuk makeup, og den eftertænksomhed og det store designarbejde der er lagt i hvert enkelt Mua Makeup produkt, understreger præcis den kvalitet og skønhed, som har gjort Mua Makeup så enormt populært.

Flere og flere hopper med i Mua Makeup Academys store skare af fans og spreder budskabet om de billige makeup produkter i den høje kvalitet. Prøv selv en af de hypede Mua Makeup produkter, og spred budskabet videre. Du kommer uden tvivl til at elske det ligeså højt som alle andre Mua fans!

Husk at vores medlemmer altid får gratis fragt, og hvis du bestiller inden kl 15, kan du have MUA leveret foran din hoveddør i morgen tidlig.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.