Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

MR. MUSCLE

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

MR. MUSCLE

Mr. Muscle
Mr. Muscle er et effektivt rengøringsbrand skabt af det verdenskendte mærke Johnson der er førerende på markedet for rengøringsartikler. Mr. Muscle er særligt kendt for sin gode pletfjerner der hurtigt får bugt med selv de sværeste pletter på tøjet. Mr Muscle pletspray er uundværlig i enhver husholdning. Mr Muscle har løsningen på ethvert problem med pletter og snavs, og har rengøringsartikler til alle hjemmets rum.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.