Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

MR. BEAR FAMILY

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

MR. BEAR FAMILY

Mr. Bear Family

Mr. Bear Family er et svensk brand som blev grundlagt i 2012 af Björn Landén som syntes at der manglede gode produkter til skægpleje på markedet. Oprindeligt indeholdt Mr. Bear Family sortimentet skægvoks, skægolie og børster og kamme til skæg, men brandet er siden vokset og blevet så populært at det i dag også fremstiller mange andre skægpleje produkter til mænd, men også hudpleje til mænd og endda rens og pleje til tatoveringer.

Skægpleje og olie til dit skæg fra Mr. Bear Family

Mr. Bear Family skægpleje som kun indeholder naturlige ingredienser. Ideen bag Mr. Bear Family, er at skægvoks, olie, sæbe og så videre skal være uden kemi og unaturlige mineralolier. Derudover er Mr. Bear Family produkterne ikke testet på dyr.
Med Mr. Bear Family får du derfor et ordentligt og naturligt hudpleje og skægpleje brand som forkæler dit skæg med de bedste ingredienser.
Uanset om du skal style din moustache eller har et fullgrown fuldskæg, har Mr. Bear Family det rigtige skægpleje produkt til dig. Skaberen bag brandet har selv et flot stort fuldskæg og det var netop dette skæg og manglen på gode produkter til styling og rens af skægget, som inspirerede ham til at lave de første Mr. Bear Family produkter.

Pleje af tatoveringer fra Mr. Bear Family

Som noget forholdsvis nyt har Mr. Bear Family brandet også kastet sig ud i at skabe nogle rigtig gode produkter til pleje af tatoveringer. Der har nemlig længe været mangel på noget man kunne bruge til blidt at rense en ny tatovering og ligeledes ved mange ikke hvilken creme de skal smøre på en ny tatovering. Her har Mr. Bear Family skabt to fantastiske produkter. En sæbe eller rens som kan bruges til at rense den nylavede tatovering og en balm eller creme som du kan bruge til at smøre på din tatovering for at få den til at hele hurtigt og flot op.
Hold øje med Mr. Bear Family brandet i fremtiden og læg mærke til hvilke nye og uundværlige produkter til mænd som brandet finder på som det næste.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus