Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

MOSQUITO KILLER

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

MOSQUITO KILLER

Mosquito Killer

Mosquito Killer er et typisk eksempel på et produkt, der kan redde en hel sommer. Det skulle være ren fornøjelse, når sommeren endelig kom, og vi begyndte at opholde os ude i varmen både dag og aften, men alt for ofte ødelægger myggene den forestilling. Mosquito Killer er en række myggemidler, der sælges på apoteker over hele Europa, og nu på Luxplus. Mosquito Killer er faktisk et misvisende navn, fordi myggen ikke engang kommer tæt på dig, når du bruger et af brandets forskellige myggemidler. På denne side finder du billige Mosquito Killer myggemidler, som kan redde sommeren

Midler mod myg

Mosquito Killer producerer forskellige slags myggemidler, både nogle der virker forebyggende og nogle der kan behandle myggestik. Hvis du i første omgang er omhyggelig med det forebyggende insektmiddel, undgår du myggestik, men hvis det allerede er for sent, laver Mosquito Killer forskellige produkter til lindring af kløe. Prøv for eksempel Mosquito Killers dejlige gel, som virker beroligende og lindrende mens det forhindrer du får flere myggestik.

Gode myggesprays

Du bør dog altid sprøjte Mosquito Killer myggespray på før du drager ud på sommeroplevelser, for at forhindre at myggene får bid. Med en god myggespray vil myg ikke komme tæt på dig så snart du går ud af døren. Ud over den irriterende kløe kan myggebid føre til betydeligt mere alvorlige konsekvenser, som bakterielle infektioner, TBE og borrelia. Derfor er det meget vigtigt at forhindre myggebid, og med en god myggespray kan du føle dig tryg.

Billig myggebalsam fra Mosquito Killer

Hvis du vil købe myggebalsam billigt, er Mosquito Killer et meget godt valg. Mosquito Killers insektmiddel er et 2-i-1 produkt, som både lindrer kløe fra myggestik, og virker afskrækkende på myg, så du ikke bliver bidt yderligere. Forskellige typer myggemidler, som myggebalsam er ofte ret dyre. Køb myggemidler, som er billige fra Mosquito Killer, og brug dine penge på noget sjovt resten af sommeren i stedet!

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus