Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

MOSHI

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

MOSHI

Moshi

Moshi forstår at levere produkter, der gør din smartphone ekstra modstandsdygtig og ekstra pæn, og det er faktisk ikke alle brands, der laver covers, der formår at levere begge dele. Moshi designer sine produkter fra bunden, hvilket er usædvanligt i tilbehørs industrien. Moshi stræber efter kvalitet til en rimelig pris. Derudover er dette et mærke, der går efter det unikke, det der skiller sig ud, og det som ikke ligner noget andet. Designet er ikke kun tiltalende og unikt, men også ekstremt løsningsorienteret. Mottoet er “to think big, build small”.

Udover det unikke og smarte design, hvor materiale og funktion er afgørende, mener Moshi, at miljøbevidsthed er mindst lige så vigtig. Moshi arbejder konstant på at reducere miljøudledningen. Denne idé kommer ikke mindst til udtryk i produktudvikling, hvor produktets bæredygtighed og evne til genbrug er højt prioriterede.

Mobil covers og mobiltilbehør fra Moshi

Moshi laver covers til iPhone, Samsung og Google. Covers fra Moshi er kendetegnet ved det perfekte samspil mellem design og funktion. Moshi har blandt andet et cover med den meget geniale kickstand-funktion, hvilket betyder at du kan folde en støtteben ud bag på coveret, så du kan have den stående foran dig.

I Moshis velassorterede sortiment finder du også de populære etuier, hvor du nemt kan opbevare bankkort, fitnesskort og pengesedler. Hvis du vil have et simpelt cover, der giver din telefon en god beskyttelse, tilbyder Moshi en bred vifte af mobil etuier og covers, der er enkle og diskrete, og dermed ikke “råber for højt”. Moshi tilbyder også opladere i forskellige farver og med forskellige længder ledning. Ledningerne er nylonbeklædte for ekstra holdbarhed.

Billige tasker fra moshi

Moshi stilfulde håndtasker kan rumme en iPad mini sammen med læbestift, smartphone og tegnebog, alt enhver kvinde på farten har brug for. Disse håndtasker bevarer deres form, når du sætter dem ned, hvilket gør det nemmere for dig at finde din ting i tasken. Skulderremmen er justerbar og kan også fjernes om ønsket. Hvis du vil ændre udseendet af din taske, kan du nemt gøre det ved at købe en ekstra skulderrem. Disse håndtasker er lette, veganske og kan tåle ethvert slags vejr.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus