Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

MODELS OWN

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

MODELS OWN

Models Own

Models Own blev grundlagt i England i 2008, og er siden blevet et af Europas hurtigst voksende mærker inden for skønhedsindustrien. Det faktum, at makeup fra England bliver mere og mere populært, kan man delvist takke Models Own for. Models Own har hurtigt skabt en stadig stigende fanskare, som roser Models Own til skyerne på grund af alle de innovative produkter, som brandet repræsenterer.

Models Own makeup

Models Own makeup satser bredt, og stopper ikke med at udvikle banebrydende makeupprodukter, som giver dig alt hvad du skal bruge, for at opnå et fejlfrit makeuplook med highlighters, neglelak, øjenbrynsblyanter, concealers osv.

Noget af det der har gjort Models Own så populært er den brede vifte af produkter kombineret med evnen til hele tiden at tænke ud af boksen. Models Owns egne butikker i Storbritannien kaldes “Bottleshops” er designet som kæmpestore neglelakflasker. Universet som Models Own skaber er kreativt, legende og indbegrebet af dullegrej, på den gode måde.

Models Own highlighter

I Models Owns brede sortiment er noget af det mest populære deres highlighters, som findes i en lang række farver og finish, som passer til enhver årstid, ethvert humør og enhver lejlighed. Uanset hvilken highlighter du vælger fra Models Own, kan du være sikker på at få et professionelt resultat, der giver den helt perfekte glow på kindbene og andre steder, hvor du ønsker lidt ekstra umpf. Highlighterne findes bådes i pudderform og i flydende form.

Billig makeup fra Models Own

Du finder både highlightere, neglelakker, puddere, øjenskyggepaletter, læbestifter osv til billige penge lige her på siden. Vi er stolte over at kunne tilbyde vores medlemmer rigtig gode priser på makeup, parfumer og meget mere.

Models Own i Danmark

Vi er hos Luxplus stolte over, at være blandt de første til at tage de hotteste trends til Danmark, og Models Own er absolut ingen undtagelse. Der er mærkeligt nok, få forhandlere af Models Own i Danmark, og især til de billige priser, du finder hos Luxplus. Tjek trenden og udvid dit makeupsortiment med de fantastiske produkter fra Models Own.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.