Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

MINI-U

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

MINI-U

Mini-U

Mini-U er et univers af produkter for børn, der blev etableret i 2010. Dengang producerede Mini-U kun hårprodukter til børn, men senere kom bathtime serien, som indeholder de meget populære badebomber.

Badebomberne fåes i alverdens farver, med garanti også dit barns yndlingsfarve. Mini-U vil gerne gøre det sjovt for børn at gå i bad. Det gør de blandt andet med de seje badebomber. Derudover gør Mini-U hvad de kan for at holde de farlige ingredienser ude af deres produkter, hvorfor badebomberne ikke indeholder parabener, sulfater eller sodium. Badebomberne farver vandet, og gør det ekstra sjovt at være i badekar. Hvis man vil gøre det ekstra sjovt, kan man smide forskellige farver i vandet, og se hvad der sker. Udover at farve vandet, sørger badebomberne også for at vandet skummer i den farve man vælger. Gør en tur i badekar til en fest med de skønne og flotte badebomber, du skal bare sørge for at vandet er lunt.

Børneshampoo

Mini-U sørger ikke kun for at gøre badet farverigt, men sørger også for at hårvask bliver lidt nemmere. De har nemlig lavet shampoo til børn uden sulfat, så shampooen ikke skummer lige så meget som mange andre shampooer, hvilket betyder mindre shampoo i øjnene. Udover det dufter den også himmelsk, shampooen dufter nemlig af frisk vandmelon, lige noget børnene vil elske. Du skal bare massere shampooen godt ind i det fugtige hår, og skylle grundigt.

Hvis dit barn har langt hår, kan det gøre lidt ondt at få redt ud, men her har Mini-U også et produkt der kan hjælpe ethvert barn med filtret hår. De har nemlig lavet conditioner til deres shampoo, så du kan rede dit barns hår ud, uden skrig og skrål. Den dufter naturligvis også af vandmelon, så den er sjov og velduftende.

Billige Mini-U produkter

Her på siden finder du vores udvalg af de søde, sjove og velduftende produkter fra Mini-U. Vi har billig børneshampoo, conditioner, bodylotion og de farverige badebomber. Dine børn vil elske dig for de her produkter.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus