Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

MIGHTY BURST

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

MIGHTY BURST

Mighty Burst

Mighty Burst er et søstermærke til brandet Airpure, som er specialiseret indenfor duftprodukter til hjemmet. Med Mighty Burst har Airpure skabt en linie af rengøringsmidler til husholdningen, som hjælper dig i din hverdag og gør rengøringen af hjemmet meget nemmere.

Rengøringsprodukter fra Mighty Burst

I sortimentet hos Mighty Burst finder du flere forskellige produkter specielt tilpasset rengøring på badeværelset. Bl.a. finder du smarte toiletblokke i form af produktserien Fresh Pods Toilet Freshener, der findes i flere forskellige duftvarianter. Når du placerer Fresh Pods Toilet Freshener i toiletkummen får du både rengøring ved hvert skyl, forhindring af kalkskjolder og en behagelig duft.

Til udvendig rengøring af toilettet har Mighty Burst udviklet Wipe & Go rengøringsservietterne, så du hurtigt kan rengøre og fjerne bakterier fra toiletbrættet, skylleknappen, udvendigt på kummen osv. Rengøringsservietterne kommer i en smart pakke med genluk og er altid gode at have ved hånden. Brug dem også f.eks. når du er ude at rejse og vil have ekstra fokus på hygiejne, hvor du befinder dig.

Få et rent hjem med billige rengøringsprodukter

Mighty Burst Microfibre Cloths er en 3-pak med 3 slidstærke rengøringsklude i mikrofiber. Når du anvender disse klude er rengøringsmidler ikke nødvendige og kludene efterlader ingen spor. Mikrofiberkludene fjerner snavs, støv og fedt fra alle overflader og kan tilmed vaskes og genbruges igen og igen.

Du finder også smarte fugtfjernere fra Mighty Burst med forskellig duft. Fugtfjernerne er geniale til at fjerne kondensvand og mug, samt forhindre overflader bliver jordslåede. Helt perfekt tilbehør til campingvognen, bilen, sommerhuset, kælderen eller lignende.
Med rengøringsprodukter fra Mighty Burst kan du få et skinnende rent og fugtfrit hjem med en skøn duft, der indbyder til at livet leves.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.