Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

MICHAEL KORS

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

MICHAEL KORS

Michael Kors

Michael Kors er en New York designer, som er kendt for sit klassiske sportstøj til kvinder. Michael Kors har altid interesseret sig for mode, og allerede som 5-årig designede han sin mors brudekjole, og som teenager havde han sin debut med mærket Iron Butterfly, der blev solgt hjemme fra hans forældres kælder. Som voksen blev han opdaget af Dawn Mello, direktør for Bergdorf Goodman's, hvor hans kollektioner stadig findes i dag.

MICHAEL KORS PARFUMER TIL KVINDER

Mærket Michael Kors, som vi kender det i dag, blev grundlagt i 1981, og kollektionerne har siden været succesfulde sæson efter sæson. 20 år efter at virksomheden blev startet, lancerede Michael Kors i 2001 den første parfume til kvinder. Ligesom tøjkollektionerne er Michael Kors parfumen en stor success over hele verden, og duftene er især kendetegnende på sine friske og blomsterrige dufte i eksklusive flakoner.

Michael Kors parfumer til damer er definitionen af moderne eksklusivitet. Med Michael Kors‘ dufte til kvinder får du friske og ofte eksotiske blomsterdufte i overdådige parfumeflasker. Michael Kors’ parfumer er til den moderne kvinde, der ønsker at udstråle selvtillid, elegance og friskhed.

Michael Kors ure

Michael Kors er dog også kendt for andet end sine parfumer - Michael Kors’ accessories er også blevet meget populært, herunder Michael Kors ure. Urene fås i rigtig mange forskellige modeller, størrelser, farver og så videre. Og du kan snart finde et stort udvalg af de eksklusive ure lige her! Urene fra Michael Kors er, ligesom alle andre produkter fra designeren, tidsløse og i god kvalitet.

MICHAEL KORS ONLINE

Du kan finde Michael Kors’ produkter her på siden, det er trods alt nemmere at shoppe online, ingen kø og du sparer endda mange penge, når du køber den hos Luxplus. Du finder et stort udvalg af produkter billigt lige her. Desuden er Michael Kors klassisk, og går derfor aldrig af mode. Køb Michael Kors til dig selv eller en du har kær, det er billigt og bliver leveret lynhurtigt! Vi kan desuden tilbyde alle medlemmer gratis fragt på alle ordrer.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus