Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

MEXX

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

MEXX

Mexx

Mexx er et hollandsk modebrand med et stort udvalg af dufte til mænd og kvinder. Mexx blev skabt som et tøjmærke i 1970’erne og har siden udvidet deres sortiment til parfumer og deodoranter med baggrund i brandets store popularitet.

Mexx er kendetegnet ved dufte i den lette ende, der giver fornyet energi og en kraftfuld udstråling. Designet fra Mexx er gennemført og ført videre i deres dufte og flakondesigns, der er indbegrebet af minimalisme, uden at blive kedeligt.


Mexx er populære dufte til mænd og kvinder

Blandt de mest populære Mexx dufte til mænd finder du på Luxplus: Mexx Energizing Man, Mexx Fly High, Mexx Man, Mexx Pure Man og Mexx Black For Him, alle er de eau de toilette-dufte som er inspireret af Mexx og deres moderigtige univers.


Til kvinder finder du Mexx Ice Touch, Mexx Fresh, Mexx Women og Mexx Black For Her, alle er forfriskende Eau De Toilette-parfumer, som kan bruges både dag og aften. Parfumerne passer til en kvinde med en aktiv livsstil, som går op i mode og ønsker en ren duftprofil med muligheder for variation.


Mexx Deodoranter billigt

Udover EDT til begge køn kan du også finde Mexx deodoranter i sortimentet. Deodoranterne kommer i den klassiske spray-deodorant eller som parfume-deodoranter, der komplimenterer EDT duftene på fornemste vis. Deodoranterne holder dig effektivt beskyttet mod svedlugt og gør, at du kan føle dig godt tilpas hele dagen uanset aktivitetsniveau.


Det brede duftunivers som Mexx tilbyder komplimenterer den skandinaviske tilgang til enkelt og simpelt modetøj i høj kvalitet. Duftuniverset passer perfekt til alle, der kan lide lette og lyse dufte, der føles komfortable og underspillede. Om du er sportsmenneske eller bruger timerne på kontoret, så kan du med dufte og deodoranter fra Mexx føle dig frisk og velduftende hele dagen. Den første duft fra Mexx blev skabt i år 2000 og brandet har dermed mange års erfaring i at sammensætte dufte, der passer til din hverdag uden at ødelægge budgettet. Find din nye ynglingsduft fra Mexx på Luxplus og få din egen bid af den trendy modevirksomhed.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus