Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

MEXX

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

MEXX

Mexx
Mexx er et internationalt modefirma baseret i Holland. Mexx er kendt for deres brede sortiment og for at lave god kvalitet til en fornuftig pris. Parfumerne fra Mexx har et friskt og sporty udtryk som passer fint ind i din duft garderobe til hverdag. Mexx laver både kvinde- og herreparfumer, så der er noget for enhver i deres udvalg af dufte.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklub, hvor du kan opnå store besparelser på mange tusinde produkter. Du vælger selv om du vil handle til vores normalpris, eller om du vil oprette et medlemskab og opnå de store medlemsrabatter. Første måned er gratis og derefter koster det 89,-/md. - og du kan opsige når du vil.

Udover besparelsen på produkterne, får du som medlem også fri fragt på ALLE ordrer. Vi glæder os til at byde dig velkommen.