Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

MENTOS

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

MENTOS

Mentos

Vidste du, at det populære Mentos brand ikke kun står bag det populære slik, men også tyggegummi? Her på Luxplus er der to slags tilgængelige, og der er æsker med 40 Mentos tyggegummi i hver til en super pris! Med sådan en æske har du altid tyggegummi til rådighed, når du har brug for det, og de er perfekte at have derhjemme, i bilen eller på kontoret. Med en stor pakke med Mentos tyggegummi, behøver du aldrig sige nej, når nogen spørger, om de må få et stykke tyggegummi, og du behøver ikke selv være flov over at spørge, om du kan få et stykke, når nogle har tyggegummi.

Billig tyggegummi fra Mentos

Tilhører du dem, der altid har brug for at have tyggegummi ved hånden, så er en stor pakke en god investering. Derfor er det også smart at købe en stor pakke Mentos tyggegummi online, og dermed spare penge på dit køb. Her på Luxplus har vi en meget favorabel pris på vores store pakke tyggegummi, og du betaler dermed næsten det samme for 40 styk tyggegummi, som du betaler for 10 styk i de almindelige butikker. Med andre ord, er det et rigtig godt køb at købe tyggegummi online her hos Luxplus!

Mentos the Freshmaker

Mentos var oprindeligt en hollandsk virksomhed, der allerede begyndte at sælge sit populære slik i 1948. Mentos er i dag ejet af det tysk-hollandske firma Perfetti Van Melle, en global producent af tyggegummi og slik. I mange år har Mentos markedsført sine produkter med Mentos - The Freshmaker, og du har sikkert hørt det før! I dag markedsfører Mentos sig med sloganet Mentos - Stay Fresh, og opfordrer folk til at interagere mere med hinanden og til at dele både slik og tyggegummi.

Fra Mentos kan du købe billig tyggegummi med smag af pebermynte og spearmint, som både giver en frisk smag og frisk ånde. Begge varianter er sukkerfri, glutenfri, vegetariske og veganske, og de indeholder xylitol, som beskytter dine tænder og giver dig en frisk ånde. Både Mentos White Spearmint tyggegummi og Mentos White Peppermint bevarer smagen i lang tid, og giver en frisk fornemmelse i munden i lang tid.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.