Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

MEN ROCK

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

MEN ROCK GROOMINGPRODUKTER

Men Rock

Men Rock specialiserer sig i skægpleje, og har både produkter til at groome skægget med, og barbergrej til at trimme eller fjerne skæg med. Med produkterne fra Men Rock bliver barbering eller grooming lidt lækrere, produkterne er nemlig plejende og blødgørende og dufter fantastisk.

Men Rock består af traditionelle barberingsprodukter og tilbehør til rigtige mænd. Produkterne styrker hårfibrene og har samtidig en blødgørende effekt, så du får et blødt og velplejet skæg.

Du er i trygge hænder, når du vælger produkter fra Men Rock, de sætter nemlig en flid i at lave traditionelle barberingsprodukter, der oser af mand og kvalitet.

Barbergrej mænd

Men Rocks produkter henvender sig til mænd der ved hvad de vil have, uden at en kendt siger god for produkterne. Men Rock har nemlig sparet dyre reklamekroner på at få et kendt ansigt til at reklamere for dem, så der er mere plads til at udvikle nogle gode produkter. Men Rock er sikre på at kunne overbevise enhver mand med skæg til at bruge produkter fra dem, hvilket kommer alle til gode. Du får nemlig noget for pengene, når du køber produkter fra Men Rock, og det kan vi vist alle sammen godt lide. Produkterne oser af maskulinitet, og er lige til at have stående fremme på badeværelseshylden.

Billige Men Rock produkter

Her på siden kan du finde vores udvalg af de lækre barberingsprodukter fra Men Rock. Du har både mulighed for at købe et skægplejekit, der indeholder skægsæbe, en plejende balsam og en skægvoks. Derudover har vi også kits der blandt andet indeholder en skægbørste, der reder skægget uden at rive i det. Der findes altså forskellige slags kits, så det er bare om, at finde den du foretrækker. Skægplejekits er i øvrigt også en perfekt gave til den mest mandige mand med skæg, du kender.

Kerneproduktet fra kollektionen er for my beardy beloved beard care kit, som er garanteret at imponere enhver mand med skæg. Det er desuden ud fra dette kit at andre produkter er blevet udviklet.

Groom dit skæg med produkter fra Men Rock!

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklub, hvor du kan opnå store besparelser på mange tusinde produkter. Du vælger selv om du vil handle til vores normalpris, eller om du vil oprette et medlemskab og opnå de store medlemsrabatter. Første måned er gratis og derefter koster det 89,-/md. - og du kan opsige når du vil.

Udover besparelsen på produkterne, får du som medlem også fri fragt på ALLE ordrer. Vi glæder os til at byde dig velkommen.