Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

MELLOR & RUSSELL

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

MELLOR & RUSSELL

Mellor & Russell

Mellor & Russel er et firma der ikke hører under en stor koncern, og er derfor uafhængige og udvikler derfor også selv skønhedsprodukter. Mellor & Russel er baseret i Storbritannien, og i deres produktkategorier kan du finde produkter som omfatter hud- og kropspleje, hårfarve og mundpleje. Selskabet har til formål at udvikle kvalitative produkter inden for disse kategorier til gunstige priser.

Billig makeup og skønhedspleje fra Mellor & Russel

Mellor & Russell mener, at alle bør have ret til at føle sig smuk. De har til hensigt at ændre den opfattelse, at billigere makeup er lig med dårligere kvalitet. Med sine produkter af høj kvalitet og lave priser er Mellor & Russel godt på vej til at vise at folk tager fejl. For at holde priserne nede på deres produkter, har de valgt at spare på markedsføringen, da det ofte er en post, der hurtigt kan blive dyr, så for at få de thele til at køre rundt, bliver produkterne også tit dyrere.

Her på siden har vi samlet vores sortiment af det allerede billige Mellor & Russell mærke. Ligesom dem mener vi også, at alle burde have råd til at føle sig smukke. Derfor har vi sænket priserne yderligere, så du kan få råd til andre ting fra Luxplus.

Billig hårfarve fra Mellor & Russel

Udover makeup tilbyder Mellor & Russell også hårfarve med ingredienser af høj kvalitet i mange forskellige farver. Her finder du alt fra det lyse, klare og legende til det naturlige og levende. Farverne har god dækkeevne, og er specielt udviklet til at bevare farven så længe som muligt.

Her har vi samlet Luxplus sortiment af Mellor & Russels hårfarver til meget overkommelige priser. Der er få ting, der kan ændre ens udseende så meget som ens hårfarve. Med vores priser har du råd til at variere dit udseende oftere. Måske er du i nogle perioder mest til de lysere nuancer, hvor du måske om efteråret er mere til de lidt mørkere toner. Uanset hvilken nuance du er i humør til, kan du være sikker på at finde den her hos Luxplus. Hvis ikke her på siden, så måske blandt et af vores andre lækre hårfarve brands.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus