Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

MEDIPURE

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

MEDIPURE

Medipure

Medipure er et firma som har specialiseret sig i skælshampoo, der kan anvendes af begge køn. Medipure har flere forskellige typer skælshampoo, der alle afhjælper problemer med skæl og giver dig et smukt hår, samtidigt med at du får din selvsikkerhed tilbage. Shampoo’erne er specielt formuleret til at afhjælpe problemer med hovedbunden og reducere skæl, som skyldes en afskalning af døde hudceller i hovedbunden, der kan virke meget generende i hverdagen.

Skælshampoo til alle behov fra Medipure

Medipure’s sortiment består af tre forskellige typer skælshampoo:

Medipure Hair & Scalp Anti-Dandruff Shampoo er den klassiske skælshampoo med en neutral og ren duft, der angriber årsagen til skæl og efterlader håret smukt og blødt.

Medipure Hair & Scalp Menthol Anti-Dandruff Shampoo er en skælshampoo tilsat menthol, der virker ekstra rensende og kølende på tør, kløende og irriteret hovedbund. Denne skælshampoo efterlader hovedbunden beroliget og giver, som de andre shampoo’er i serien, langvarig beskyttelse med ny dannelse af skæl.

I serien findes også Medipure Hair & Scalp 2in1 Anti-Dandruff Shampoo & Conditioner som er et smart 2 i 1 hårplejeprodukt. Denne skælshampoo er også tilsat conditioner, så dit hår får ekstra pleje, bliver nemmere at rede og får ekstra beskyttelse mod udtørring. Skælshampoo’en er også genial, når du skal ud at rejse og har begrænset plads i kufferten.

Store størrelser skælshampoo billigt

Alle skælshampoo’er fra Medipure indeholder 400 ml og er et godt bud på en billig og effektiv shampoo mod skæl. Slip for hvide drys på dit tøj og føl dig helt på toppen med et skælfrit hår, der udstråler sundhed og balance. Medipure holder skællene i skak og lader dig gå ud i verden fuld af selvtillid.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.