Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

MEDEX

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

MEDEX

Medex

Medex er et brand, som kan tilbyde dig hygiejniske produkter til både hænder og mund. Her på Luxplus har vi samlet et blandet udvalg, så du kan være sikker på at få lidt af det hele og så endda til billige penge. 

Billig håndsæbe fra Medex

Medex kan tilbyde dig en række forskellige håndsæber, som indeholder hver deres unikke duft. Alle sæberne har dog det tilfælles, at de virker antibakterielle på hænderne hver gang de vaskes med sæbe fra Medex. Nyd derfor en super ren og tilfredsstillende følelse med Medex.

Hånddesinficering fra Medex

Udover håndsæbe kan du også få håndsprit, som er med til at fjerne op til 99,9% af alle de bakterier, der befinder sig på dine hænder og i håndflader. På den måde mindsker spritten risikoen for at smitsomme bakterier skal sprede sig. Håndspritten er derfor ideel at have stående fremme i køkkenet på badeværelset eller hvor du ellers føler, du har behov for at kunne desinficere dine hænder. 

Mundskyl fra Medex 

Medex kan ligeledes tilbyde dig et mundskyl produkt, som indeholder to dele. Den ene del hjælper dig af med plak eksempelvis foresaget af kaffe mens den anden del hjælper med at gøre tænderne hvidere. Det er derfor den perfekte kombination for at opretholde en sund og frisk mundhygiejne samtidig med at tænderne holdes hvide. 

Mundskyld fra Medex

Udover mundskyl, så kan Medex også tilbyde dig en mundspray så du hurtigt kan få frisket din mund op og sikre dig en god ånde. Mundskyllet er perfekt at have med sig i tasken, hvis du er på farten eller skal til et arrangement, fest eller andet, hvor du føler behov for at få opfrisket din mundhygiejne med det samme. Mundsprayen er tilsat en lækker smag af mint, som blot vil understrege den friske fornemmelse. 


Her på Luxplus kan du få alle de lækre produkter til meget små priser. Find de produkter der tiltaler dig og bestil inden klokken 15.00 så leverer vi dine vare til døren den efterfølgende dag.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus