Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

Matrix PÅ VEJ PÅ LAGER

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

MATRIX

Matrix

Matrix er stiftet i 1980 af den amerikanske frisør Arnie Miller. Arnie Miller havde på det tidspunkt været frisør i over 20 år, og syntes der manglede nogle ordentlige produkter for professionelle frisører, hvorfor han producerede Matrix. I dag er Matrix et af de største professionelle hårpleje firmaer i USA, og hører under L’Oreal.

MATRIX HÅRPRODUKTER

Matrix står for professionelle hårprodukter, der primært sælges gennem frisørsaloner. Arnie følte, at for at han kunne blive succesfuld, havde han brug for at fokusere på et segment, og valgte derfor b-2-b, fordi det var det marked han kendte og bedst kunne lide. Han ville give frisører en række af produkter, der ville hjælpe dem til at kunne få fuldt udbytte af deres talent og kreativitet.

Det er stadig den samme strategi der hersker den dag i dag, og Matrix er stadig meget engageret i at udvikle de bedste frisørprodukter, og tilbyder i dag både hårpleje, pleje af hårfarve og hårstyling inklusiv: Biolage, Oil Wonders, Total Results, Colorinsider, SoColor, Color Sync, Gloss Sync, Logics, LightMaster, V-Light, Vavoom, Colorgraphics, Opti.Collection, Opti.Effects, Opti.Smooth og Style Wave.

Billige hårprodukter fra Matrix

Hos Luxplus har vi et bredt udvalg af produkter fra Matrix billigt. For eksempel Biolage serien, som er et mix af videnskab og naturens egne ingredienser, der får hårets naturlige skønhed til at træde frem. Forestil dig en conditioner, der også kan rense håret. Matrix’ Cleansing Conditioner til fint hår, som indeholder citrus, renser håret samtidig med at det tilfører pleje, som giver håret glans og smidighed, samtidig med at den sørger for, at håret ikke bliver elektrisk.

Derudover har vi også Oil Wonders serien, som specialiserer sig ved at være utrolig plejende, ved at styrke håret og ved at beskytte håret. Denne olie styrker håret gange fire, tæmmer uregerligt hår i op til 72 timer i stræk, giver farvet hår op til 75% mere glans, og er op til to gange så hurtigt om at tørre, når du tørrer det med en hårtørrer. Total Results linien skaber intet mindre end mirakler. Hvert produkt giver øjeblikkeligt et resultat, som kan ses og mærkes.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus