Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

MARVEL

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

MARVEL

Marvel
Er det svært at motivere ungerne til at være flittige med håndsæben? Så er det på tide at investere i produkter fra det verdensomspændende tegneserieunivers, som amerikanske Marvel står bag. Med en håndsæbe med Spiderman på og en shampoo med Captain America bliver de daglige rutiner pludselig til en leg. Se vores aktuelle sortiment af produkter fra Marvel her på siden. 

Marvel: Eventyrlige produkter til børn og barnlige sjæle

Hvad har Spiderman, Hulk, Iron Man, Wolverine og Captain America til fælles? De er alle sammen blevet skabt af det verdenskendte, amerikanske selskab Marvel. Marvel Entertainment blev grundlagt helt tilbage i 1939, og er den dag i dag en af verdens førende tegneserievirksomheder. Igennem 80 år har Marvel udgivet tegneserier med mere end hele 8.000 forskellige figurer. Mange af historierne og karaktererne er også kommet til live på film, og herudover har Marvel også udvidet repertoiret med videospil, merchandise, legetøj m.m.

Gør de kedelige rutiner sjovere med produkter fra Marvel

Udover tegneserier, film, spil og legetøj, så har Marvel nu tilføjet en ny gren af produkter til det farverige sortiment, nemlig produkter til hånd- og hårvask. Og dette kan børnefamilier nu nyde godt af. Det kan nemlig være lidt af en kamp, at skulle overbevise sine børn om, at det er god idé at vaske hænder såvel som at få vasket hår. Ungerne glemmer at vaske hænder efter toiletbesøg og hårvasken fører ofte skænderier med sig og ender med at blive en pine for både børn og forældre. 

Med en shampoo og body wash fra Marvel bliver hårvasken gjort til en sjov oplevelse. På emballagen toner en af Marvels populære superhelte frem og minder ungerne om at være seje og udholdende. Pludselig bliver det sejt at få vasket hår. En håndsæbe med en af Marvels udødelige helte på skaber blikfang, tiltrækker børnenes opmærksomhed og forbedrer oddsene for at ungerne huske at vaske deres hænder. 
Marvels produkter er naturligvis ikke udelukkende forbeholdt børn - langt fra. Enhver superheltefan eller barnlig sjæl kan med glæde benytte de farverige produkter. Her på siden kan du dykke ned i vores aktuelle udvalg af produkter fra Marvel.

Vælg rene produkter uden skadelige stoffer fra Marvel

Du kan trygt købe de spraglede Marvel-produkter til dine børn. Marvels produkter er alle fri for parfume, parabener, farvestoffer og andre skadelige stoffer. Den kombinerede shampoo og badesæbe  bærer både Svanemærket, Ecolabel og Astma- og Allergiforbundets mærkning og er dermed så rene som muligt. 
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus