Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

MARS

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

MARS

Mars

Mars bar… Mere klassisk bliver det næppe. Den lækre Mars bar er en chokoladebar, der består af nougat, som er overtrukket med karamel og mælkechokolade. Historien om Mars bar begyndte i 1923, hvor Frank Mars lavede en chokoladebar, som minder om det vi idag kender som en Milky Way bar. da den ikke havde nødder i.

Internationalt bliver Mars solgt i sort papir med Mars skrevet med røde bogstaver med guld rundt om. I USA er de dog lavet i en beige indpakning. Der findes to forskellige Mars barer.

Mars bar

Den ene Mars bar, som bliver solgt i USA består af fire ingredienser: Et lag af chokolade i bunden, nougat og mandler og et lag af karamel, og så er det hele selvfølgelig overhældt med mælkechokolade. I andre lande består en Mars bar af tre ingredienser: Et lag af chokolade i bunden, nougat og et lag af karamel. Og her er baren også overtrukket med mælkechokolade. Forvirret? Det er du ikke den eneste der er, hvorfor man i 2000 ændrede navnet på den amerikanske udgave til Snickers Almond.

Hvem producerer Mars barer?

Mars bliver i dag produceret af Mars Incorporated, der har mange brands under paraplyen. Blandt andet Snickers, Bounty, Twix, Milky Way og Pedigree bliver produceret af Marc Inc.

Hvor mange kalorier er der i en Mars bar?

Det gider vi slet ikke tænke på, for nogle ting i livet skal ikke gøres op i kalorier, men i nydelse. For lets be honest, der ER mange kalorier i en Mars bar. Men hvis alting skal handle om kalorier, kan det nemt blive surt. Der følger mange positive ting med, at nyde noget usundt, det sætter gang i alle de gode ting i hjernen, og vi bliver glade . Så lad vær med at tælle kalorier, sluk telefonen, læn dig tilbage og NYD en lækker og blød Mars bar.

Billige Mars barer

Her på siden finder du en meget billig Mars bar, som gør det endnu federe at spise en. Vi leverer dag-til-dag, så hvis du bestiller inden kl 15, kan du sætte tænderne i denne lækkerbisken i morgen. Og der er altid gratis fragt for vores medlemmer.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.