Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

MARILOU BIO

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

MARILOU BIO

Marilou Bio

Marilou Bio er et fransk brand, der blev etableret for omkring 6 år siden. Stifterne bag har været en del af kosmetikverdenen i mere end 15 år. Sammen med franske producenter er det lykkes for Marilou Bio at lave hudplejeprodukter der hverken går på kompromis med kvaliteten eller prisen.
Målet er at skabe naturlige produkter og økologisk hudpleje der er til at betale, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Marilou Bio tror på, at der ikke er nogen grund til at komplicere noget, alt i naturen er rent og enkelt.

Naturlig hudpleje fra Marilou Bio

Marilou Bio er naturlig hudpleje uden parabener, uden mineralolier, uden syntetiske dufte, uden farvestoffer, som ikke er testet på dyr, og som er økologiske.
Marilou Bio er hudpleje der er ægte, godt og indeholder det bedste fra naturen. Det er godt for huden og godt for planeten. Marilou er et bevidst valg, som følger tidens trend. What’s not to like?

Økologisk hudpleje som er crueltyfree

For at gøre produkterne så billige som mulige, og dermed tilgængelige for en bred målgruppe, har Marilou Bio valg at bruge enkle formler i deres produkter, at reducere emballagen og at fremstille store partier. Marilou bio bruger desuden kun en brøkdel på markedsføring i forhold til deres konkurrenter. Denne bæredygtige tilgang til hudpleje produktion og markedsføring, gør Mailou hudpleje brandet til noget særligt.
Trods den forenklede tilgang til emballage og design, er Marilou ikke gået på kompromis med kvaliteten. Ingredienserne er fra de bedste tilgængelige kilder, som er blevet sammensat sammen med franske producenter, med det formål at producere kvalitetsprodukter.
Produkterne sørger for at du får en smuk glød allerede når du vågner, fordi de naturlige duftstoffer og æteriske olier der er i Marilous produkter også har aromaterapeutiske egenskaber, så de ikke bare får dig til at dufte godt, men får dig også til at føle dig afslappet og veludhvilet.

Billige Marilou bio cremer

Her på siden finder du vores udvalg af de lækre produkter. Vi sælger Marilou Bio billigt, så hvis du ønsker naturlig hudpleje, er det her mærket du skal vælge.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklub, hvor du kan opnå store besparelser på mange tusinde produkter. Du vælger selv om du vil handle til vores normalpris, eller om du vil oprette et medlemskab og opnå de store medlemsrabatter. Første måned er gratis og derefter koster det 89,-/md. - og du kan opsige når du vil.

Udover besparelsen på produkterne, får du som medlem også fri fragt på ALLE ordrer. Vi glæder os til at byde dig velkommen.