Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

MARIAH CAREY

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

MARIAH CAREY

Mariah Carey

Mariah Carey er en verdenskendt amerikansk sanger og skuespiller som med sin silkebløde stemme forførte tusindvis af fans op gennem halvfemserne og 00’erne. Ingen sangerinde har nogensinde kunnet genskabe Mariah Careys unikke og personlige, lyse klang, der som en nattergal trillede helt op i de lyseste oktaver. Faktisk spænder Mariah Careys stemme over hele fem oktaver.

Parfumer fra Mariah Carey

Hvad mange måske ikke ved, er at Mariah Carey også har lanceret sine egne parfumer som kendetegnes ved søde og frugtige duftnoter. Mariah Carey parfumerne er også kendt under navnet Mariah Carey Lollipop og de smukke små parfume flakoner kommer i et væld af farver og udgaver som man kun kan elske. Ens for de mange parfumer fra Mariah Carey er den smukke parfume flakon udsmykket med en lille fin sommerfugl på låget.
Sommerfuglen går igen overalt på Mariah Careys albums og i hendes autograf. Den lille, forsigtige sommerfugl symboliserer hendes feminine, bløde stemme som lægger sig så fint i alles hjerter når de lytter til hendes smukke sange. Mariah Carey parfume er parfume med søde, lette og feminine duftnoter. Med et enkelt pift fra Mariah Carey parfumen, kan man hurtigt fornemme hvorledes den er blevet inspireret af den sexede og søde sangerinde.

Mariah Careys søde dufte

Mariah Carey Lollipop parfumen består af spændende noter som røde ribs, blodappelsin, hindbær, og mere søde og varme duftnoter som chokolade, vanilje og candyfloss. Lyder det som en lækker desert? Ja, så lever den uden tvivl op til den kunstner som den er navngivet efter. Mariah Carey er indbegrebet af sødme. Hun er kendt for at elske sine fans og altid tage sig ekstra godt af dem. Hendes søde personlighed er her forsøgt at komme til udtryk i feminine parfumer til kvinder, med masser af sødme, frugt, blomster og forførelse.
Er du til søde parfumer der dufter af nyudsprungne blomster og friske frugter, så er Mariah Carey parfumerne værd at tilføre din parfumesamling.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus