Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

MARC INBANE

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

MARC INBANE SELVBRUNER

Marc Inbane

Hollandske Marc Inbane blev grundlagt i 2012, og er hurtigt blevet det oplagte valg af selvbrunerbrand til modeshows, på den røde løber og til prisuddelinger rundt omkring i hele verden. Mange superstjerner går ikke uden for en dør uden at have smurt sig ind i Marc Inbanes selvbruner.

Historien bag Marc Inbanes selvbruner succes startede med et misset fly i lufthavnen i Amsterdam. De tre venner Ingo, Bart og Nele tog en drink og observerede medrejsende, mens de ventede på det næste fly. De kunne se et klart mønster i, hvordan de passagerer der ankom så brune, sunde og energiske ud, i forhold til dem der der var på vej afsted. De tre venner begyndte at reflektere over den observation, og sådan blev Marc Inbane født. Navnet er en sammenlægning af de tre venners navne: Ingo, Bart og Nele.

Marc Inbane natural tanning spray

Marc Inbane Naturlig Tanning Spray blev de tre venners store gennembrud, og det er stadig brandets bedstsælgende produkt. Årsagen til succesen er ordet “natural”, som mange måske synes burde være en selvfølge, når det kommer til produkter, vi putter på vores krop, men nej. Marc Inbane Naturlig Tanning Spray har vundet utallige priser for sin evne til at give et naturligt resultat, som ligner at du har været ude i solen, dog er det meget hurtigere, nemmere og sundere. Med selvbruner slipper du nemlig for solarie, en dyr solferie eller andet hvor man bliver udsat for skadelige UV-stråler.

Det “naturlige” i selvbruneren består dels af avanceret forskning, og dels af naturlige ingredienser. Det er faktisk ret simpelt, naturlige ingredienser giver naturligt resultat. Og det gør Marc Inbane natural tanning spray ved hjælp af aloe vera og ginkgo. Derudover giver ingredienserne næring til huden, så du får en naturlig farve kombineret med naturlig hudpleje - strålende, hvis du spørger os.

Billig selvbruner fra Marc Inbane

Vi kan stolt sige, at vi har billige selvbrunere fra Marc Inbane. Udover mærkets kerneprodukt har vi også andre selvbrunere, og lækkert makeup tilbehør til fantastiske priser.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus