Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

MANHATTAN

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

MANHATTAN

Manhattan

Den tyske kosmetikvirksomhed Mahattan stammer helt tilbage fra 1944, hvor den blev grundlagt af tyskeren Karl-Heinz. Virksomheden hed dengang Dr. Scheller Cosmetics AG, og det var hurtigt tydeligt, at fokus var på kropspleje og kosmetik, da det var her de især brillierede.

I 2006 købte den Schweiziske Kalina International sig ind i virksomheden. Kalina sørgede for, at virksomheden blev kendt internationalt, og det var især mærket Manhattan, som var en makeuplinje under brandet, der vækkede begejstring rundt omkring i verden. Siden 2014 har Manhattan været ejet af Coty.Inc.

Makeup fra Mahattan

Manhattans produkter er designet til at, at du kan få den helt rigtig finish, ja faktisk lover brandet at du får en fejlfri finish, når du bruger deres produkter. Manhattan følger nuværende trends, og er inspireret af modebyerne Milano, Paris og Barcelona. De arbejder hele tiden på at skabe unikke produkter, der følger med nuværende beauty trends.

Manhattan produkterne er ikke testet på dyr, hvilket virksomheden besluttede sig for allerede før det blev lovpligtigt i 2004 i EU. Brandet går også op i at lave makeup, der kan bruges af alle, også folk med særlig sensitiv og følsom hud. Produkterne herfra er derfor skånsomme for huden.

Manhattans sortiment er meget bredt og spænder over alt inden for ansigtspleje, øjenskygge paletter, øjenskygger, BB cremer, blush, neglelakker, lipgloss og læbestift. Manhattan elsker farver, og har faktisk over 250 farver i deres portefølje. Manhattan sørger for en mere sprælsk hverdag, hvor man samtidig kan være sikker på at være med på moden. Vi elsker at produkterne fra Manhattan skaber liv og glade dage.

BILLIG MANHATTAN

Her på siden kan du finde vores store udvalg fra Manhattan makeup. Vores sortiment dækker over alt fra øjenskygger, paletter, foundations, BB cremer og læbestifter og lipgloss. Du kan selv vælge om du er til et meget farverigt look eller et mere diskret look, Manhattan har nemlig det hele. Og vi har sørget for, at du kan købe Manhattan billigt lige her. Så sæt lidt farver på din hverdag, med lækker makeup fra Mahattan!

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus