Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

MAM

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

MAM

MAM

MAM er et af de mest kendte babybrands i verden. Historien om MAM begyndte allerede i 1970’erne hvor MAMs grundlægger Peter Röhrig så hvor stor mangel der var på babyprodukter og sutter som var både pæne at se på, men også gode og behagelige at anvende for både babyer og deres forældre. Derfor samlede han et hold af forskere og designere og skabte den verdensberømte MAM sut som passer perfekt ind i babyens mund.

Billige MAM sutter, flasker og babytilbehør

Siden har MAM lavet babyprodukter i super kvalitet, som er nøje testet og fremstillet i udvalgte, sikre materialer. Alle produkterne er udviklet i samarbejde med småbørnsforældre og er specielt tilpasset babyers og småbørns alder og udvikling, og MAMs produkter er altid nemme at bruge når man i forvejen har hænderne fulde. MAM produkterne, hvad enten det er sutter, sutteflasker osv. kommer med søde motiver og i klare farver, der passer til små drenge og piger. MAM har også udviklet det smarte Steribox koncept, der består af en æske hvori sutterne nemt kan desinficeres.
Alle MAM sutter og flasker bliver stadig fremstillet i et samarbejde mellem videnskab og design og altid med omtanke på babyers komfort og på at gøre livet nemmere for småbørnsforældre.

Hvorfor MAM sutter er de bedste

Hvilken sut skal man vælge? Hvilken sut er bedst til mit barn? Skal sutten være lavet af latex eller silikone? Spørgsmålene er mange når man er nybagte forældre og står med et lille barn som skal til at bruge sut og sutteflaske for første gang. Og her handler det først og fremmest om at kunne være tryg ved de babyprodukter man anvender. Derfor har MAM gjort det til sin fornemste opgave at skabe letanvendelige babyprodukter, sikre sutter, steriliserede sutteflasker og andet MAM babytilbehør som passer til babyers forskellige alderstrin og overgange fra amning til flaske og glas. Alle MAM flasker, kopper, sutter og så videre er BPA fri og er altid udformet så de er sikre for babyer.
Se det store billige udvalg af MAM sutter, flasker og flasketilbehør. Du kan spare mange penge på dit barns favoritter fra MAM.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus