Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

MAKEUP OBSESSION

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

MAKEUP OBSESSION

Makeup Obsession

Makeup Obsession er måske makeup brandet du ikke vidste du havde brug for, men det har du altså! Makeup Obsession er lækker makeup til overskuelige priser, så du behøver ikke lede længere, du finder alt det du har brug for lige her på siden.

Makeup Obsession sørger for, at du kan skabe lige præcis det look du ønsker. Det er nemlig muligt at lave sin egen palette, så du kan have de produkter du skal bruge til ansigtet i en palette, det er da smart. Du køber simpelthen bare en tom palette fra Makeup Obsession, og begynder at fylde de produkter i du har brug for.

Øjenskyggepaletter i forskellige farver

Makeup Obsession er kendte for at være alsidige, hvilket til dels bliver afspejlet i deres smukke øjenskygger. Du kan blandt andet finde røde, brunlige, grønne, blå, hvide og champagne farvede nuancer.

Ligemeget hvilket øjenlook du vælger, er farverne inden for rækkevidde, samlet i en palette. Du kan veksle ubesværet mellem looks, og skabe nye unikke looks.

Contouring og blush fra Makeup Obsession

Hvis du ønsker et fuldt makeup look, er det jo ikke nok at nøjes med øjenmakeup. For at få et gennemført resultat, skal der contouring og blush til. Det giver liv til ansigtet, og gør det muligt at skjule og fremhæve forskellige features i ansigtet.

Makeup Obsession har din ryg her, de har nemlig lavet en hav af forskellige contouring nuancer, så du kan finde både de lyse og mørke nuancer afhængig af din hudtone. For at kunne fuldføre din kind makeup, står Makeup Obsession også klar med highlighter, der kan få dine kindben til at skinne om kap med solen! Der er her tale om nogle flotte og pigmenteret nuancer, som du bliver nødt til at have med i din palette.

Makeup Obsession har desuden lavet læbestifter, du kan få med i paletterne, hvilket jo er fuldstændig fantastisk. Det er så nemt at have paletterne med på farten, for fro de fleste af os kan du have det makeup du skal bruge i en palette.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklub, hvor du kan opnå store besparelser på mange tusinde produkter. Du vælger selv om du vil handle til vores normalpris, eller om du vil oprette et medlemskab og opnå de store medlemsrabatter. Første måned er gratis og derefter koster det 89,-/md. - og du kan opsige når du vil.

Udover besparelsen på produkterne, får du som medlem også fri fragt på ALLE ordrer. Vi glæder os til at byde dig velkommen.