Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

MAKE UP FOR YOU

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

MAKE UP FOR YOU

Make Up For You
Make up for you er professionelle make up børster, der gør det nemt at lægge en flot make up og gør påføring nemmere og mere skarp. Børsterne kommer i et praktisk etui og er nøje tilpasset til at klare deres respektable opgaver til perfektion. Børsterne kan nemt renses med varmt vand.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklub, hvor du kan opnå store besparelser på mange tusinde produkter. Du vælger selv om du vil handle til vores normalpris, eller om du vil oprette et medlemskab og opnå de store medlemsrabatter. Første måned er gratis og derefter koster det 89,-/md. - og du kan opsige når du vil.

Udover besparelsen på produkterne, får du som medlem også fri fragt på ALLE ordrer. Vi glæder os til at byde dig velkommen.