Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

MAILLE

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

MAILLE

Maille

Kan du finde et brand der er næsten 300 år gammelt ligesom Maille? Maille blev grundlagt i 1747, og er altså kun ca. 30 år fra at nå 300 års mærket. Hvordan overlever et brand så længe? Ved at have et stærkt økonomisk bagland eller en knaldgod marketingafdeling? Måske er det en fordel, men det der uden tvivl er det vigtigste for at overleve så mange år som virksomhed er kundetilfredshed.

Maille har den samme vision i dag, som de havde i 1747, da virksomheden startede i Dijon, Frankrig - at fremstille førsteklasses sennep, eddike og olie på de allerbedste ingredienser til skabe smag, der gør dine måltider mindeværdige.

Maille anser et krydderi som værende alfa omega, når der skal vurderes om et måltid er fantastisk eller kedeligt. Med et team af eksperter og næsten 300 års erfaring, arbejder brandet konstant på at finde nye smagskombinationer samtidig med at være omhyggelig med at bevare og hylde deres oprindelse og traditioner.

Dijonnaise og sennep fra Maille

En af Mailles helt innovative produkter er Dijonnaise. Dijonnaise kombinerer den lækre smag af Mailles sennep med den runde smag af mayonnaise. Resultatet er en afrundet sennep, der kan bruges som en dressing til både fisk, kødretter og vegetarretter.

Sennep fra Maille er lig med kvalitet. Senneperne fra Maille fås i forskellige varianter, men man går aldrig helt galt i byen med den helt klassiske Maille Original sennep. Hvis du ønsker en lidt sødere sennep, kan vi anbefale Honey Dijon, som fungerer godt som dressinger.

Billig sennep fra Maille


På denne side har vi samlet vores udvalg af Mailles produkter til gode priser. Disse produkter kan virkelig højne din madlavning, og hjælpe dig med at lave mindeværdige måltider. Forkæl dine smagsløg med det lækre udvalg af sennep fra Maille. HVis du bestiller i dag inden kl. 15, kan forkælelsen allerede begynde i morgen. Og hvis du er medlem, får du endda fri fragt uanset hvor lidt eller meget du køber for

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus