Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash

Skynd dig! 🏄‍♀️GRATIS gave med alle Tweezerman-køb - BEGRÆNSET ANTAL Køb nu

MÁDARA

Trænger din hud til et ekstra skud kærlighed? Så plej den med økologiske hudplejeprodukter fra Mádara. Mádara står bag en lang række luksuriøse produkter, som er spækket med alle de bedste ingredienser fra den nordiske natur. Læs videre
MÁDARA

Madara Organic Skincare blev grundlagt i 2006 med en mission, der gik ud på at bevise, at naturen giver os alt, hvad vi har behov for. Ved hjælp af banebrydende teknologi bruger virksomheden naturens råmaterialer til at skabe naturligt aktive ingredienser og bearbejde dem til rene formler, der giver dokumenterede resultater. Med Madaras særlige fokus på at bruge miljøbevidste materialer i virksomhedens emballage er Madara på forkant med samvittighedsfuld naturlig og økologisk skønhed.

MÁDARA
Hent flere produkter
Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på Luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89.00 DKK/30 dage. De første 30 dage er helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos Luxplus.
Den er god nok