Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

MACADAMIA OIL EXTRACT

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

MACADAMIA OIL EXTRACT

Macadamia Oil Extract

Macadamia Oil Extract skaber effektiv hud- og hårplejeprodukter baseret på den meget populære macadamiaolie. Hud- og hårplejeprodukter baseret på macadamiaolie kan være en dyr omgang, og derfor har Macadamia Oil Extract udviklet macadamia-produkter, som alle har råd til. Ved at købe billige Macadamia Oil Extract shampoo, balsam og hårpleje på Luxplus sparer du endnu flere penge.

Macadamia olie er fremstillet af nødderne fra macadamia træet, som vokser i Australien. Olien består af hele 75% af macadamianødden,og er rig på fedtstoffer, der har vist sig at have mirakuløse sundheds- og skønhedseffekter. Macadamia Oil Extract har gjort det muligt for den naturlige macadamiaolie kommer til sin ret, og har kun tilsat et par ingredienser, som hjælper med at styrke oliens mirakuløse effekter på hår og hud.

Hvad er macadamiaolie godt for?

Macadamia olie har vist sig at have næsten magiske effekter på mange områder inden for sundhed og skønhed. Det har blandt andet vist sig, at hvis du bruger macadamiaolie i stedet for for eksempel olivenolie i din madlavning, har du mindre risiko for for eksempel hjerte kar sygdomme.

Vi kunne i flere dage tale om alle de generelle sundhedsmæssige fordele ved macadamiaolie, men selvfølgelig er vi mest interesseret i, hvad Macadamia olie gør for dit hår og din hud! Hud- og hårplejeprodukterne fra Macadamia Oil Extract har et meget højt indhold af macadamiaolie til en fantastisk pris, og derfor elsker vi brandet.

Hårpleje med macadamia olie

Macadamia olie som ingrediens i naturlige hårplejeprodukter har vist sig at gøre en stor forskel for hårets sundhed, og denne viden har Macadamia Oil Extract brugt i sine hårprodukter. Macadamia olien i hårplejeprodukterne beskytter og styrker både dit hår og din hovedbund. Det betyder, at dit hår ikke blot bliver mere modstandsdygtigt over for ekstern påvirkning, men at det også vokser sig stærkere.

Og grunden til det er, at macadamiaolien med dens antiinflammatoriske egenskaber reparerer hårsækkene, hvilket også reducerer risikoen for hårtab. Højt syreindhold i macadamiaolie nærer også overfladen af ??håret, så håret virker lettere og mere velplejet.

Hudpleje med Macadamia olie

Macadamia olie er rig på den sjældne antioxidant squalene - en naturlig antioxidant som er til stede i kroppen. Ved hjælp af hudplejeprodukterne fra Macadamia Oil Extract modtager kroppen et ekstra squalene boost, der hjælper med at reducere frigivelsen af ??fri radikal, hvilket giver dig en mærkbar glattere, blødere og lettere hud.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus