Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

LYNX

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

LYNX

Lynx

Lynx er et anerkendt brand, der hører under Unilevers paraply af brands. Lynx producerer plejeprodukter, som primært henvender sig til yngre mænd. Lynx blev lanceret i 1983, og er også kendt som Axe i mange lande.

Deodoranter til mænd i alle aldre

Lynx hjælper mænd i alle aldre med at føle sig så attraktive som muligt, og let's face it, man føler sig bare lidt mere selvsikker, når man dufter godt. Lynx går ind for at mænd, drenge og fyre skal have lov til at være sig selv, og at de ikke skal prøve at leve op til noget de ikke er. I sidste ende vil kvinder nemlig bare have en mand, der ikke prøver at være noget han ikke er.

Billig deodorant til mænd

Her på siden kan du finde vores udvalg af de lækre deodoranter fra Lynx. Duftene er meget nemme at holde af, da de er diskrete og mandige. Lynx er altså altid en sikker vinder, da det tydeligvis har været vigtigt for dem ikke at lave for “provokerende” dufte, men deridmod meget mainstream og dufte der er nemme at holde af.

Der er ingen tvivl om, at Lynx’ stjerne produkter er deres deodoranter, men de kan faktisk også lave andre produkter. Nogle af dem kan du finde lige her på siden, da vi har samlet alle vores produkter fra Lynx her.

Du kan blandt andet finde shampoo fra Lynx, som passer perfekt til manden på farten, til atleten og til den simple mand. Lynx har ikke lavet mange produkter til kvinder, men har dog formået at lave en yderst lækker showergel, som især henvender sig til kvinden der træner, og som er fysisk aktiv.

Produkterne henvender sig generelt til mænd og kvinder der ønsker en effekt uden så mange dikkedarer. Der er velduftende og funktionelt. Og det er lige hvad Lynx er - simpelt, lækkert og mandigt. Bestil idag, og modtag produkterne om 1-2 dage lige foran døren.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus