Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

LUX DERMA ROLLER

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

LUX DERMA ROLLER

Lux Derma Roller

Lux Derma Roller er baseret på den nyeste viden og forskning inden for hudpleje behandlinger. Få smuk, ensartet og fantastisk blød hud, i både ansigtet og på kroppen, med en derma roller fremstillet af titanium og med en nålelængde på 0,5 mm.

En behandling med en ægte Lux Derma Roller er et billigt og sikkert alternativ til kosmetiske indgreb, laserbehandlinger og peeling af huden. Hudplejeklinikker over hele verden har opnået fantastiske resultater med deres dermaroller behandlinger, og med en Lux Derma Roller har du nu mulighed for at forandre og pleje din hud i dit eget hjem.

Dermaroller hvordan

En dermaroller er en lille rulle dækket af små nåle som rulles hen over huden, i ansigtet eller på kroppen, for at fremprovokere en lokal irritation i hudens struktur. På denne måde kan man narre huden til at igangsætte en ”reparation” dvs. at huden straks går i gang med at danne nye hudceller og forøger produktionen af collagen og elastin som modvirker rynker og giver huden elasticitet. Derudover skaber derma rolleren tusindvis af små huller i huden som fungerer som en slags mikrokanaler. Smører man sig efter anvendelse af sin derma roller ind i hudplejeprodukter, øges optagelsen af de gode stoffer fra hudpleje produktet.

En dermaroller behandling er dermed en meget nem måde at genopbygge huden på og gøre den mere glat og ensartet, men lader også din hud får meget mere ud af den ansigtscreme eller rynkecreme du bruger.

Dermaroller behandling før og efter

Kliniske undersøgelser af dermaroller har vist utrolig gode resultater. Rynker, ar, strækmærker, acne ar, appelsinhud og pigmentering bliver mindre synlige, og slap og aldrende hud bliver tykkere, fastere og mere elastisk.

Du kan både anvende din dermaroller i ansigtet og på kroppen.

Følg denne nemme guide til din dermaroller behandling:

1. Rens dit ansigt for makeup og brug gerne et peeling produkt for at fjerne døde hudceller og snavs.


2. Rul dermarolleren hen over huden og behandl et enkelt område ad gangen. Brug det samme blide tryk over hele ansigtet mens du kører rullen hen over huden. Husk at variere rullens retning så du både kører lodret, vandret og diagonalt og at løfte rullen op inden du flytter den til et nyt område. Formålet er at lave så mange små huller som muligt over hele ansigtet og at undgå at køre oven i de samme huller.

3. Efter behandlingen skal du anvende en god ansigtsserum, ansigtsmaske eller nærende ansigts creme med ingredienser som er gode for din hud. Det er vigtigt at du i dagene efter behandlingen sørger for at mætte din hud med god ansigts creme eller serum.

Husk at du i de første 24 timer efter behandlingen skal undgå makeup på huden som f.eks. foundation, pudder osv. Her er huden helt åben og særlig følsom og den skal derfor tilbydes masser af pleje.

4. Du kan rense din dermaroller med varmt vand efter brug for at fjerne snavs. Hvis det er nødvendigt kan du derefter desinficere din derma roller med klorhexidin spray eller hospitalssprit.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus