Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

LUSSONI

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

LUSSONI

Lussoni

Brandet Lussoni er et luksuriøst brand, som tilbyder makeup- og negle accessories samt hårstyling redskaber. Alle produkter er udviklet i samarbejde med professionelle inden for branchen for at skabe produkter, som passer specifikt til de enkelte behov inden for makeup, hår og negle. Læs med her og bliv klogere på, hvad Lussoni kan gøre for dig. 

Professionelle redskaber til hår, makeup og negle

Grundlæggerne af brandet har udviklet deres sortiment i samarbejde med professionelle frisører, makeupartister og negleteknikere. Formålet med dette samarbejde var at sikre produkternes funktion og design, så de ville passe specifikt til de enkelte behov. Du kan derfor vide dig sikker, når du køber Lussoni, da intet er overladt til tilfældighederne, hvad angår kvalitet, funktion eller design. Samarbejdet mellem brand og de professionelle har den dag i dag udviklet sig til en lang række produkter, som både professionelle og dig som privatperson kan nyde godt af.  

Lussoni hårbørster og kamme

Når du investerer i Lussoni får du både et originalt design med en super behagelig anvendelighed. Særligt er brandets kamme og børster blevet et stort hit. Her finder du et hav af forskellige varianter, som hjælper dig med at sætte den ønskede frisure, krølle eller glatte håret. De specielt udviklede børster og kamme gør det let som en leg, at opnå den helt rette frisure. 

Makeupbørster fra Lussoni 

Ønsker du pensler og børster, som hjælper dig med at skabe et fejlfrit makeup look, så kan du roligt se nærmere på Lussonis udvalg. Her finder du alle de redskaber som du skal bruge til at lægge eksempelvis blush, bronzer, øjenskygge, concealer m.m. Alle børster er behageligt sammensat og gør det både nemt og rart at lægge makeup. 

Billige makeup produkter fra Lussoni 

Bare fordi produkter har et flot design og er skabt af god kvalitet, så betyder det ikke, at de skal koste en formue. Lussoni producerer et stort udvalg af skønhedsprodukter, der har en meget høj standard, som tilbydes til super fine priser! Udvid dit skønhedssortiment derhjemme med disse fantastiske produkter fra Lussoni i dag!

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus